Aman topranı hiç sulamaPapara at
MA
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aman topranı hiç sulamaPapara at
MA
Toprak toprağı gurbette sen anladinAman topranı hiç sulama
Hakkin benimdir para lazimToprak toprağı gurbette sen anladin
Param olsa size neler yapacam buraya da yok işteAman topranı hiç sulama
Valaha alınıyom isterse küssünler ben 2 k vurdum 100 100 salladım tüm eşe dosta eş dost vuruyor kimsenin sknde olmuyoz neyse ?Toprak toprağı gurbette sen anladin
Tmm dayıHakkin benimdir para lazim
SagolTmm dayı
Ah ahValaha alınıyom isterse küssünler ben 2 k vurdum 100 100 salladım tüm eşe dosta eş dost vuruyor kimsenin sknde olmuyoz neyse ?
Sen sağol dayicim
Kim vuruyor la hesap geçmişlerini gösteriyim istersen Allahın evi gibi bomboş ? ha kızım sana söylüyom gelinim sen anla diyorsan anladımValaha alınıyom isterse küssünler ben 2 k vurdum 100 100 salladım tüm eşe dosta eş dost vuruyor kimsenin sknde olmuyoz neyse ?
ben görmedim haladırValaha alınıyom isterse küssünler ben 2 k vurdum 100 100 salladım tüm eşe dosta eş dost vuruyor kimsenin sknde olmuyoz neyse ?
Verdim 250de arti ** ?@mahmut8021 heyxan yaratmadan çek artık ??
Sana demedım olum lan sen nıye alınıyon kanka bu laf başka kısılere onlarda burda yok zaten hıc sana laf tokandırır mıyım aslan gardasım benım sen iyi ol ytrKim vuruyor la hesap geçmişlerini gösteriyim istersen Allahın evi gibi bomboş ? ha kızım sana söylüyom gelinim sen anla diyorsan anladım
Yolladigin kişiler den istesene la ?Valaha alınıyom isterse küssünler ben 2 k vurdum 100 100 salladım tüm eşe dosta eş dost vuruyor kimsenin sknde olmuyoz neyse ?
What dedin gülüm ???Verdim 250de arti ** ?
İlk fırsatta sana 100 atacam zaten aimo senden sonra işlerim ters gidiyor hep sanırım helal etmedın ?ben görmedim haladır
250+ derkenVerdim 250de arti ** ?
100 benım roll parası bı sponsor rollıngını gorek maho gece gece vurım parayı atım sana ?Verdim 250de arti ** ?
TATUM A dua edelim. YOKSA GELMEZDİWoonn @mahmut8021 @Kerim1907 sansa son anda tebrikler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!