Ne onaymis yahu bu sitelerden o kadar yükselme mamodu parani ödemezler kötü olur üzülürsun üzülürüz sonraBelge attim onay icin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne onaymis yahu bu sitelerden o kadar yükselme mamodu parani ödemezler kötü olur üzülürsun üzülürüz sonraBelge attim onay icin
Yine 200 kardasın işte daha güzeli olsun gardaşKimse gormediki 200 arkadaş a borcumu gönderdim. 100 ude gece ufakligin yüzünden kaybettim. 100 ü bugün e saklamistim neguzel uyuyordum mk
Sen yatırım Yaparken onlardan belge talep ediyonmuBelge attim onay icin
Bisi istemioki kimlikmis sadcee oladarda olsunSen yatırım Yaparken onlardan belge talep ediyonmu
En azından borcumu ödedim. Iddadan kim kâr daki ben olayımYine 200 kardasın işte daha güzeli olsun gardaş
Iyi bakalım umarım sorunsuz ödemen gelirBisi istemioki kimlikmis sadcee oladarda olsun
Hanım şimdi yemeğe çağırır ben kaçtımBisi istemioki kimlikmis sadcee oladarda olsun
Aynen öyle benim kyk duruyor 15k boru gibi ve ziraati kullandığım için - 405 düşürülmüş e haciz ile ??En azından borcumu ödedim. Iddadan kim kâr daki ben olayım
Hayırlısı bizim hanımın 20 bine yakın kyk duruyor. Devlet hanima iş versin yada atamasını yapsın oda borcunu odesin. Yoksa ömür boyu kalırAynen öyle benim kyk duruyor 15k boru gibi ve ziraati kullandığım için - 405 düşürülmüş e haciz ile ??
Benimde isbank hesabım blokeli maaş harici ziraati kullanıyorum.Aynen öyle benim kyk duruyor 15k boru gibi ve ziraati kullandığım için - 405 düşürülmüş e haciz ile ??
Etkinlik freebeti ile antalys 3.5 üst dedik nerdeyse atılan 2 golü bile geri alacaklar kurudu maç ???
Kupon kazandımi kazandı yazılmışNeler olmuş burda biz yokken Tebrikler kazandı herhalde burası
Kazanmadı mı 4K küsur bakiye gördümKupon kazandımi kazandı yazılmış
Onun rolle ilgisi yoktur sanirim bana göstermeye attı telefon alacakmis. Site kimlik istemiş onu yollamis. BeklemedeKazanmadı mı 4K küsur bakiye gördüm
TühOnun rolle ilgisi yoktur sanirim bana göstermeye attı telefon alacakmis. Site kimlik istemiş onu yollamis. Beklemede
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!