Cokta tin?Dayi 250 getirmesen admine yaziom ?kirli camisirlarini cikarcam ortaya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cokta tin?Dayi 250 getirmesen admine yaziom ?kirli camisirlarini cikarcam ortaya
Katil kankaB şans knk katılım var mı
Eyvallah gelir inşallah knkKatil kanka
Liste aldımFener yenerse benim kupon patlar ??
Bize ne dayi biz kendi ekmegimizdeyiz ?Fener yenerse benim kupon patlar ??
Babacan borcu olan önemsemiyorsa ben hiç takmam kendi keyfine birakarim cunku yarin parasi bitecek gene isticem ama borcu varsa istiyemez benimde kafam rahat olur?kapisssYok onla borç al ver olayı değil dayı Vecihi farklı bir karakter ondan ?sonrada kimseye no vermedim ?
Ama yenilirse 250 unutmam ?Fener yenerse benim kupon patlar ??
Sen taraf oynamazsn fenere altmı aldın ?Fener yenerse benim kupon patlar ??
Bana 100 borç versene ??? kafan rahat olur yarın öbür gün ?Babacan borcu olan önemsemiyorsa ben hiç takmam kendi keyfine birakarim cunku yarin parasi bitecek gene isticem ama borcu varsa istiyemez benimde kafam rahat olur?kapisss
Bol sansSon 1 ay icinde rolu olmasi sart
Sen kicindanmi anlion yazdığımı???Bana 100 borç versene ??? kafan rahat olur yarın öbür gün ?
Günahını vermezSen kicindanmi anlion yazdığımı???
Niye vereyim ben it gibi calisayim size kumar icin para vereyim sonra pesinizden kosayim dimiGünahını vermez
Apranaks hariç kimseye kurus hibe etmem zamani gelince tum tahsilati yapacam acele yokGünahını vermez
Biz verirken öyle demiyorduk dayı kaç kuruşun kaldı sanki ağır konuştunNiye vereyim ben it gibi calisayim size kumar icin para vereyim sonra pesinizden kosayim dimi
Sozum sana degilBiz verirken öyle demiyorduk dayı kaç kuruşun kaldı sanki ağır konuştun
Yardir fenevbahce oley??Fark 10 mk ??
FB kaybederse 1 hafta foruma girmem??Fark 10 mk ??
Niye vereyim ben it gibi calisayim size kumar icin para vereyim sonra pesinizden kosayim dimi
Dayi bana degil umarm ?Sozum sana degil
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!