tmmdır broListeyi yap kanki sana hic vermedim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tmmdır broListeyi yap kanki sana hic vermedim
1-2 güne toparlarsin insBügün yataktan hic cıkamadım 3 gibi Üzerinize afiyet corba lahmacun söyledim ONLARI BİLE YİYEMEDİM BEYNİM ZONKLUYDU KARDEŞİM CORBA YAPTI IHLAMUR İCTİM İLAC İCTİM KENDİME GELDİM
geçmiş olsun. bende forumda kim eksik diyordum.Bügün yataktan hic cıkamadım 3 gibi Üzerinize afiyet corba lahmacun söyledim ONLARI BİLE YİYEMEDİM BEYNİM ZONKLUYDU KARDEŞİM CORBA YAPTI IHLAMUR İCTİM İLAC İCTİM KENDİME GELDİM
İlk defa atlatiyosan biraz zorlanabilirsin boğazın dan kesme aç aç yattikca kotulenirsin ben yaşadım ordan biliyorum yemeye çalışBügün yataktan hic cıkamadım 3 gibi Üzerinize afiyet corba lahmacun söyledim ONLARI BİLE YİYEMEDİM BEYNİM ZONKLUYDU KARDEŞİM CORBA YAPTI IHLAMUR İCTİM İLAC İCTİM KENDİME GELDİM
Fena bisey yav uyuşturucu kafası halt yemiş yanindaBügün yataktan hic cıkamadım 3 gibi Üzerinize afiyet corba lahmacun söyledim ONLARI BİLE YİYEMEDİM BEYNİM ZONKLUYDU KARDEŞİM CORBA YAPTI IHLAMUR İCTİM İLAC İCTİM KENDİME GELDİM
aynen öyle yapıcamİlk defa atlatiyosan biraz zorlanabilirsin boğazın dan kesme aç aç yattikca kotulenirsin ben yaşadım ordan biliyorum yemeye çalış
Geçmiş olsunBügün yataktan hic cıkamadım 3 gibi Üzerinize afiyet corba lahmacun söyledim ONLARI BİLE YİYEMEDİM BEYNİM ZONKLUYDU KARDEŞİM CORBA YAPTI IHLAMUR İCTİM İLAC İCTİM KENDİME GELDİM
denetimim var Normalde yarın biriyle sözleştim yanına gidecektim olmadıFena bisey yav uyuşturucu kafası halt yemiş yaninda
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!