Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Süresi Bitti 30 FREEBET/FREESPİN YATIRIMSIZ

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ulan su trendbet adamlar ya adam bana gore adamlarlara aylar once yatırım yaptım poker turnuvasından 9 tl kazındım onu 100 yaptım adamlar hemen ızın cıktı tavsıyemdır yatırımınız varsa hergun saat 14.00 16.00 18.00 ucretsız turnuvalar var gırın oyun parası verıyor kazanınca onunla sıtgo oynayın kazanırsanız nakıt alıyorsunuz bununla bı cıgara 3 bıra alır 20 de bahıs yaparız :love::love::love::love::love:
  • Papara
  • 100 TRY
    • İzin

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
bu arada vbet te hıc yatırım olmamasına rahmen ıkı kere turnuva kazanıp 100 cekmıstım 2 defa bu sıtede kıyak :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::love::love::love::love::love:

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
O nasıl oluyor la hele bi anlat işsizler faydalansın ?
pokere gırıyorsun trend grupta yatırımın varsa cekersın yanlız vbette ben yatırımsız ıkı kere cekmıstım odemıslerdı freeroll turnuvaları var 14 16 18 saatlerınde dereceye gırersen turnuva parası verıyor turnuva parası kazanırsan sıtgo turnuvasıı var orda 3 kısılık onlardan bırıne gırebılıyorsun nekadar oyun paran varsa sıtgo turnuvasını kazanırsan nakıt verıyo sonra rastgele oduller var sıtgoda kucukten buyuge 9 tl 19 tl 30 tl 500 1000 tlye kadar cıkıyo turnuva odullerı tabı oyunparasıyla nekadar yuksek turnuvaya gırersen okadar yuksek odul cıkar ben en ufagına gırfım 5 tl lık oyun parasıyla 9 tl kazandım zeplınde 100 yaptım cektım ıstersen bahıs yap sen bılırsın nsallah anlatabılmısımdır sızın ıcın yazdım amq bukadar uzun

Cesaret

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
pokere gırıyorsun trend grupta yatırımın varsa cekersın yanlız vbette ben yatırımsız ıkı kere cekmıstım odemıslerdı freeroll turnuvaları var 14 16 18 saatlerınde dereceye gırersen turnuva parası verıyor turnuva parası kazanırsan sıtgo turnuvasıı var orda 3 kısılık onlardan bırıne gırebılıyorsun nekadar oyun paran varsa sıtgo turnuvasını kazanırsan nakıt verıyo sonra rastgele oduller var sıtgoda kucukten buyuge 9 tl 19 tl 30 tl 500 1000 tlye kadar cıkıyo turnuva odullerı tabı oyunparasıyla nekadar yuksek turnuvaya gırersen okadar yuksek odul cıkar ben en ufagına gırfım 5 tl lık oyun parasıyla 9 tl kazandım zeplınde 100 yaptım cektım ıstersen bahıs yap sen bılırsın nsallah anlatabılmısımdır sızın ıcın yazdım amq bukadar uzun
Eyvallah kanka yarın denicem

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Eyvallah kanka yarın denicem
yanı dene ısın gucun yoksa paran olmadıgı zaman belkı kazanırsın yanlız cok kısı bılıyor bunu freeroll turnuvalarına 600 700 800 kısı gırıyor haberın olsun sonra arkadamdan kufur etme 1.3 saat falan suruyor tabı bırıncılıge oynarsan elenmeden

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap