baskentli
Kayıtlı Üye
Yukseltmisler dir dün çektim ozaman 4 ref yap cekVar mi daha sallayacağın bişe ? Ekli dosyayı görüntüle 15720
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yukseltmisler dir dün çektim ozaman 4 ref yap cekVar mi daha sallayacağın bişe ? Ekli dosyayı görüntüle 15720
30 tl çektiğine dair ekran resmi atabilirmisinYukseltmisler dir dün çektim ozaman 4 ref yap cek
Yalan soylemede malum kişiyi geçtin mk ?Yukseltmisler dir dün çektim ozaman 4 ref yap cek
+++++30 tl çektiğine dair ekran resmi atabilirmisin
4 ref mi 1 kişi bulamiom dahaYukseltmisler dir dün çektim ozaman 4 ref yap cek
Bekle SS atayım cekimlerimi4 ref mi 1 kişi bulamiom daha
Biz ne diyoz sen ne Dion. 30 tL bile çekilir dedin az önce. 100 üstünün çekildiğini bizde bilioz
Dostum dün biri benim reften üye oldu 30 çekti bana söylediBiz ne diyoz sen ne Dion. 30 tL bile çekilir dedin az önce. 100 üstünün çekildiğini bizde bilioz
Kyc yapmıştırDostum dün biri benim reften üye oldu 30 çekti bana söyledi
Olabilir ama çekti yaniKyc yapmıştır
Naptik olum hayırdır varsa birinin borcu alacağı söylesin boş yapmayin misal sana ne zararım oldu Muhsin?Beyler bu dolapdereli??
Bence deBeyler bu dolapdereli??
Niye sorduğum da yok dionNaptik olum hayırdır varsa birinin borcu alacağı söylesin boş yapmayin misal sana ne zararım oldu Muhsin?
Sıkıldım tunga aynı muahbbetlerden parayı calsaydik yaranirdik geldik ödedik ya bazı o çocuklarınin zoruna gitti gelip parayı odememNiye sorduğum da yok dion
Aylar sonra ödeyince aklanilmiyor. Neyse bana 4 ref bulSıkıldım tunga aynı muahbbetlerden parayı calsaydik yaranirdik geldik ödedik ya bazı o çocuklarınin zoruna gitti gelip parayı odemem
Ne 4 ayı mke yok 4 yıl 40 gün sonra odemisim payfixim kapandı ceza yedik o Mustafa'nın da mk biz parayı ödedik de ne oldu gitmiş milleti çarpmış ama ona laf yok.Aylar sonra ödeyince aklanilmiyor. Neyse bana 4 ref bul
Tunga 500 çektim toplamda bu siteden bı tane telegram grubuna attım ordan çok ref geliyorAylar sonra ödeyince aklanilmiyor. Neyse bana 4 ref bul
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!