Dukkana gidecem ne uyu masiRoh bul u nem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dukkana gidecem ne uyu masiRoh bul u nem
Yok la 100aldim alti ustu?Ben atammi sen aldın ben degilki
Ben ona attım ?payfix sana mi atıyoruz başkan @Tony Montana
hayırlı işlerDukkana gidecem ne uyu masi
Tmm işte sal 27 bamaYok la 100aldim alti ustu?
Sinirliyken buraya babaamla kavga ediyorum gelicem yazmak aklima gelmedi inan mesele ihtiyacimin olmasi oyuzden bu kadar zoruma gittiİnan benlik bişey değil hocam sana bı dusmanligim da yok ama orda onu yapmasam ben hakka girerdim baktım 8 9 dk olmuş herkese de söyledim şahit olsunlar diye 5 dk bekleyelim gelirse çıkarmayim dedim o kadar emek vermişsin ama sen geciktik söyleyip gitseydin keşke sağlık olsun
Gel len bura100 TL ödülum gelmiştir ben yatar kesene bereket dizinde elinize sağlık arkadaşlar
Bu saatte yatilirmi100 TL ödülum gelmiştir ben yatar kesene bereket dizinde elinize sağlık arkadaşlar
Hocam anladım da şimdi biz nerede. Bilebiliriz maç kötüye gittiği bırakıp giden çok oluyor kimin nereye gittiğini bilemeyiz kiSinirliyken buraya babaamla kavga ediyorum gelicem yazmak aklima gelmedi inan mesele ihtiyacimin olmasi oyuzden bu kadar zoruma gitti
Ya pederle tartistim digiturku sokturdu fln o sira yazamadim buraya diye
Ben yatar k.i.b ?Gel len bura
Hiç uyumadım Ağa daha ?Bu saatte yatilirmi
Sttt ?Ben yatar k.i.b ?
Gel len bura
HiiiHocam anladım da şimdi biz nerede. Bilebiliriz maç kötüye gittiği bırakıp giden çok oluyor kimin nereye gittiğini bilemeyiz ki
Dayi ses yok nereye kayboldunSttt ?
Burdayim laDayi ses yok nereye kayboldun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!