Çok şükür ne işi n var başka forumda Atlantis Tokatçı **Eyvallah gardas çok sağol sana da bol şanslar nasılsın keyifler iyi mi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok şükür ne işi n var başka forumda Atlantis Tokatçı **Eyvallah gardas çok sağol sana da bol şanslar nasılsın keyifler iyi mi
Senin durumun nasilEyvallah gardas çok sağol sana da bol şanslar nasılsın keyifler iyi mi
Ciddiye almayın pezenkiDayı biz senin için kediyi kovalıyok sen burda para dagıtıyon ? @kadircan4747
Sağlık olarak hamdolsun maddiyat iyi değil ama herşey para değil gardas çok sagolSenin durumun nasil
Bazı modları deşifre ettim diye bana garezleri vardı ne yazsam ban atıyor pıcler.haklisin atlantis boş siteymiş önce biliyordum ama şimdi daha iyi ogrendimÇok şükür ne işi n var başka forumda Atlantis Tokatçı **
Öle Halo buralarda ol kaybolma başka foruma felanSağlık olarak hamdolsun maddiyat iyi değil ama herşey para değil gardas çok sagol
Hangi forum özele yazsanaBazı modları deşifre ettim diye bana garezleri vardı ne yazsam ban atıyor pıcler.haklisin atlantis boş siteymiş önce biliyordum ama şimdi daha iyi ogrendim
Sana bı daha para vereni???Anan mikem Melbourne 37 oran dan 6.5 üst girecektim gol oldu mk ???
Bundan sonra full buralardayım gardas. Zaten can sıkkın kayısıları da dön vurdun 20k yakın masraf etmiştimÖle Halo buralarda ol kaybolma başka foruma felan
Senin paran değil ki bu ???Sana bı daha para vereni???
Senin paraları biriktiriyorum kurban bayramında koç alacam kesecem ???Sana bı daha para vereni???
İnşallah buna şükür halooo beterin beteri varBundan sonra full buralardayım gardas. Zaten can sıkkın kayısıları da dön vurdun 20k yakın masraf etmiştim
Senin paraları biriktiriyorum kurban bayramında koç alacam kesecem ???
Bol şanslar Yetiş timmiİnşallah buna şükür halooo beterin beteri var
Dayı kqaandi die geçmiş bende 0?Bol şanslar Yetiş timmi
senin ödülü kedicik aldı gitti ondan al hakkını koşBol şanslar Yetiş timmi
Elini korkak alıştırma bana ödül verirken elin titremese belki dana ya girerim ?Hadi isallah
Haklisin buna şükür gardas gecen yılda kar yağdı ama 2 katı mahsul oldu. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ?İnşallah buna şükür halooo beterin beteri var
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!