Klimami o ne la. Zenginsiniz siz ozaman ????Fatura 250 lira gelmiş elektrik klimasızda olmuyo yara yedik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Klimami o ne la. Zenginsiniz siz ozaman ????Fatura 250 lira gelmiş elektrik klimasızda olmuyo yara yedik
Seytanin a..q rahat otur gece geceŞeytan dürtüyor mk nakıtı gıt karta at bahıs al diye alın teri amke ?
Kacak???Az gelmiş ??
Bizede geliyor vallaKlimami o ne la. Zenginsiniz siz ozaman ????
Ha o hesap hakkimi yiyiyon ??Kacak???
Sizdemi slzenginsiniz klimaniz varBizede geliyor valla
abi yoksa durulmaz bu sıcaktaKlimami o ne la. Zenginsiniz siz ozaman ????
İnslhgelsın yesıllensın buralarrr
Tamam dayı sözünü dinliyomSeytanin a..q rahat otur gece gece
Klima dedikleri vantilator loooSizdemi slzenginsiniz klimaniz var
Biz. Pisiyoz saten yavaş yavaş vantilatör bile yok fakirlig çok güzel bişey lan hiç bişey yok ama mutlu da değiliz ama fagirlik guzelabi yoksa durulmaz bu sıcakta
Huzur olsun yeterBiz. Pisiyoz saten yavaş yavaş vantilatör bile yok fakirlig çok güzel bişey lan hiç bişey yok ama mutlu da değiliz ama fagirlik guzel
Papara at nolur nolmaz ozelden sana çıkarsa@muhsinovi umarım başarılı olur ben yatıyorum kardeşim sabah 5.30 6 gibi kalkıcam bana çıkarsa yollarsam sevinirim
İyi geceler dayı allah rahatlık versin@muhsinovi umarım başarılı olur ben yatıyorum kardeşim sabah 5.30 6 gibi kalkıcam bana çıkarsa yollarsam sevinirim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!