Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam yanlis yazdim loo bana cikmis?Buradayım aga
O zaman TebriklerTamam yanlis yazdim loo bana cikmis?
Eywalla reis cok kayip yasiyorum bu aralar isleri yoluna koymam lazim kasam yok gece maclarim var ama kasa yok yaa pzt si para gelicek banada napicaz blmymO zaman Tebrikler
Bilmiyorum aga bol şanslar dilerimEywalla reis cok kayip yasiyorum bu aralar isleri yoluna koymam lazim kasam yok gece maclarim var ama kasa yok yaa pzt si para gelicek banada napicaz blmym
Yani mevzu o knka kac gundur 1 sayidan yatiyorum hep bende olursa biseyler salarim sana kardsm ?Bilmiyorum aga bol şanslar dilerim
Ok.@kedicik bana atınca buraya yazar mısın arkadaşların kafasında soru işareti olmasın. Bende bankaya çekip paparaya atıp aktaracam
Tamam yanlis yazdim loo bana cikmis?
Tamamdır hallediomGönderdim @tungabey
Zenci ben telefondan paparaya giremiyorum. Yarın a bilgisayardan oynarım çekim olursa senide görürüzee yaslandun neyse gel takılalım senın cukkayla bıdahakı cukkada sana gene atesletırım
Beyler para payfixe geç geldi ordan da bankaya geç geçiyor param olsa da cepten atsaydim bekletmeseydim ? sövmeyin diye yazdim
Beyler para payfixe geç geldi ordan da bankaya geç geçiyor param olsa da cepten atsaydim bekletmeseydim ? sövmeyin diye yazdim
Payfix e yazdimBize ne kardeşim ara bankayı hızlandırsın yolla bizim paramızı.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!