bana çıkacak sevinmeyin boşa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
qenemi tövbe bozduSamuya sözüm var ona para çıkarmaya çalısıyom
Bak bir gitti hadi devam iki lak lak et benle??Sendemi brutus
Sen varken bize cikmazksene bereket
Yok işim olmaz dönmek falan yok dün 1 dosta bişiler lazım olmuş ona yardımcı olmak için girdim onu halletmeye çalısıyorum sonra vınn turizmqenemi tövbe bozdu
Bi 70 lik yeterBak bir gitti hadi devam iki lak lak et benle??
mudur senlik durum yok yanlis anlama arkadaslara genelde cekiliste cikar mudavimi oldular da ondan takılıyoruz biz ?Neden öyle dedin hocam merak ettim
Dosta korku düşmana güven veriyosunYok işim olmaz dönmek falan yok dün 1 dosta bişiler lazım olmuş ona yardımcı olmak için girdim onu halletmeye çalısıyorum sonra vınn turizm
he yaSen varken bize cikmaz
Dostun düşmanın ** bize bişi olmasınDosta korku düşmana güven veriyosun
Tamamdır bende başka birşey var mı diye dedim sıkıntı yok o zaman bol şanslarmudur senlik durum yok yanlis anlama arkadaslara genelde cekiliste cikar mudavimi oldular da ondan takılıyoruz biz ?
Kesene bereket kazancın daim olsunArkadaşlar 1 saatlik boş vaktim var 1 saat içinde beğenen arkadaşlar arasından çekilişle 4 kişiye 25 TL gönderelim çam sakızı çoban armağanı.
Edit: Minimum 25 mesajı olan kişiler listeye dahil
bana da 250 gr dostluk yeter kanka eline saglik simdiden ?Yok işim olmaz dönmek falan yok dün 1 dosta bişiler lazım olmuş ona yardımcı olmak için girdim onu halletmeye çalısıyorum sonra vınn turizm
Kesene bereketArkadaşlar 1 saatlik boş vaktim var 1 saat içinde beğenen arkadaşlar arasından çekilişle 4 kişiye 25 TL gönderelim çam sakızı çoban armağanı.
Kesene bereketArkadaşlar 1 saatlik boş vaktim var 1 saat içinde beğenen arkadaşlar arasından çekilişle 4 kişiye 25 TL gönderelim çam sakızı çoban armağanı.
aynen mudur kesene bereket tekrardanTamamdır bende başka birşey var mı diye dedim sıkıntı yok o zaman bol şanslar
Bize çıksın be bi kere desimdiden tungaya apsuvachacha ya ve delpieroya teprikler bol kazanclar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!