Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
noluyo hopLa bana sakın bana cevap vermedin deme birdaha soyluyom sana
Gardaş akşam güzel basketler var sabırlı git bence Endonezya ne a k açlıktan ekmek bulamıyorlar nasıl potayı gitsinlerendonezya öğlen öğlen ebemizin içinden geçti 3. çeyrekte yaktı o-rusp-u cocukları
gardaş işte bende bu mallık olduktan sonra malım ben **-kGardaş akşam güzel basketler var sabırlı git bence Endonezya ne a k açlıktan ekmek bulamıyorlar nasıl potayı gitsinler
sabah güzel bağladık 500 ü 1277 yaptık oruspu cocugu endonezya ben böyle bir lig görmedim potaya daha topu atamıyorlar patladımGardaş akşam güzel basketler var sabırlı git bence Endonezya ne a k açlıktan ekmek bulamıyorlar nasıl potayı gitsinler
Dostu var düşmanı var öyle konuşmada varsa bekle sabret hatta çek payfix dursun sitede olunca insan duramıyorgardaş işte bende bu mallık olduktan sonra malım ben **-k
patladım diyorum gardaş patladımDostu var düşmanı var öyle konuşmada varsa bekle sabret hatta çek payfix dursun sitede olunca insan duramıyor
Sıkıkler basket özürlüsü çıktı desenesabah güzel bağladık 500 ü 1277 yaptık oruspu cocugu endonezya ben böyle bir lig görmedim potaya daha topu atamıyorlar patladım
Geçmiş olsun ? bmv gibi bir uğursuzu listeci yaptın yedi düvel bi araya gelse şansını çeviremezpatladım diyorum gardaş patladım
neyse çekim paylaşlar var borçları ödedik kafa rahatSıkıkler basket özürlüsü çıktı desene
Değil mi @BMW meto ?????Geçmiş olsun ? bmv gibi bir uğursuzu listeci yaptın yedi düvel bi araya gelse şansını çeviremez
Bu iyi haber işte tebrik ederim gerisini salla gitsin diğer aya kadarneyse çekim paylaşlar var borçları ödedik kafa rahat
dün iyi dağıttık simdi toplama vaktiBu iyi haber işte tebrik ederim gerisini salla gitsin diğer aya kadar
sabah güzel bağladık 500 ü 1277 yaptık oruspu cocugu endonezya ben böyle bir lig görmedim potaya daha topu atamıyorlar patladım
Liste bende kime attıysan etiketleyem ???dün iyi dağıttık simdi toplama vakti
Liste bende kime attıysan etiketleyem ???
sen tekrar uyu rüyanda onu 300 yapBeni etiketleme sabaha doğru uyandım 96 yaptım uyudum uyandım geri battim
3.per yerine MS alsaydın keşkevay *** patladık inanılır gibi değil endonezya senin 7 ceddini skeyim
Öğle şekerlemesi yap kesin o arada 1k olurBeni etiketleme sabaha doğru uyandım 96 yaptım uyudum uyandım geri battim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!