onu bunu birakta ikimiz den 1i bos gecmemeliydiSeni mi kıracak 4 kişi 50 daha çeker
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
onu bunu birakta ikimiz den 1i bos gecmemeliydiSeni mi kıracak 4 kişi 50 daha çeker
ellerim semaya dogru açtım bmw deliriyor şuanMilyonda bir yaşanır kıymetini bilin ?
Sen gelmesen ben wondum seni gördüm ümidim kalmadı zaten de , yaşlanıyoruz demek ki gençler geçiyor bizi ??onu bunu birakta ikimiz den 1i bos gecmemeliydi
aynen bi formul bulmak lazim?Sen gelmesen ben wondum seni gördüm ümidim kalmadı zaten de , yaşlanıyoruz demek ki gençler geçiyor bizi ??
Geldimmm@muhsinovi hala trendemisin gel sana çıktı
yedek çekilmiş zaten ben 3. yedek orda bile şans yokÇıkanların 2sine attim diğer 2kisi bekliyor. Tekrardan çekiliş yapariz gelirse
abi sen hic yemek yemiyonmu tuvalete gitmiyonmu calismiyonmu hep burdasin.ya??yedek çekilmiş zaten ben 3. yedek orda bile şans yok
senden bise rica edebilirmym@ahmeterkal01 Kesene bereket dostum ?
Evetsenden bise rica edebilirmym
Nickimi LUSTRAL YAPARMISIN BUYUK HARFLERLE TESEKKURLER SON KARARIMDIR
Eline sağlık.ortagim payfix salmış sana zaten .arkadaşın kesesine bereket
KAZANANLAR PAYFİX ATSINLAR ARKADASA
1.20 YE KADAR ATMAYANIN ÖDÜLÜ GEÇER
Apsuvachacha won ???Nickimi LUSTRAL YAPARMISIN BUYUK HARFLERLE TESEKKURLER SON KARARIMDIR
adama at usta ben bilmiyorumEline sağlık.ortagim payfix salmış sana zaten .arkadaşın kesesine bereket
ustura kemal yapNickimi LUSTRAL YAPARMISIN BUYUK HARFLERLE TESEKKURLER SON KARARIMDIR
Dağıtım sende sandım teşekkürleradama at usta ben bilmiyorum
HallettimNickimi LUSTRAL YAPARMISIN BUYUK HARFLERLE TESEKKURLER SON KARARIMDIR
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!