ikimizden birisine çıkarsa 50 şer bölüşüyoruz demek ikimizde çıkarsa sen sag ben selametortaklık nedemek
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ikimizden birisine çıkarsa 50 şer bölüşüyoruz demek ikimizde çıkarsa sen sag ben selametortaklık nedemek
aimar tereyagları olacak kabul ederse inş.Senin var mı ortağın Metin emmi
Oysa ki kabuklusun be kardeş vitaminin de var nerden geliyor bu vitaminsizlik o zamançok mantıklı yahu hay aklınla bin yaşa delpiero kardeş biz bunu neden düşünemedik
Oluyorsan şimdi onay ver ilk ve son teklifaimar tereyagları olacak kabul ederse inş.
Beyinsizdir kendisi?Oysa ki kabuklusun be kardeş vitaminin de var nerden geliyor bu vitaminsizlik o zaman
Kanka lütfen benimle ortak olApsuvachacha + 4 kişi konu başlığı yanlış
leonardo kabul etmezse olurOluyorsan şimdi onay ver ilk ve son teklif
Beni bulur??Beyinsizdir kendisi?
hahahahah şükrüler olsunikimizden birisine çıkarsa 50 şer bölüşüyoruz demek ikimizde çıkarsa sen sag ben selamet
takılıyorum sana yahu seviliyorsun adamsınOysa ki kabuklusun be kardeş vitaminin de var nerden geliyor bu vitaminsizlik o zaman
hahhahaha onu biliyoruz zaten 4 kişi için savaş veriliyorApsuvachacha + 4 kişi konu başlığı yanlış
anlaştık ozaman uzat el sıkışalımhahahahah şükrüler olsun
mandalina büyük harflerle yahu düzelt şunu çıkmazsa sorumlusu sensin heeBrkyldrmk
Muhsinovi
Kadircan4747
Serhat131313
Apsuvachacha
Eydolu4731
Palaa
Mandalina
Palantis38
Lider
Tungabey
Veyselimyo
El matador
Khonttt
Zencii
Mahmut8021
Leonardo ponzio
Klostrofobi
Seymen
Saulalvarez
@gustavo29 beleş liste yaptım ilk 20 çek gelsin
Ortağım var kardo ?Kanka lütfen benimle ortak ol
Adam garanti mk ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!