baskentli
Kayıtlı Üye
Yok aga bende sans yok demek kiTebrikler çekimim geldiğinde konuya yazacağım dağıtımı haydar hoca yapacak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok aga bende sans yok demek kiTebrikler çekimim geldiğinde konuya yazacağım dağıtımı haydar hoca yapacak
zenci ile bmw yakında forumdan kovulacak mkTebrikler çekimim geldiğinde konuya yazacağım dağıtımı haydar hoca yapacak
Gene büyü işe yarad> ?Tebrikler çekimim geldiğinde konuya yazacağım dağıtımı haydar hoca yapacak
+1 ** 1 haftadur sikiliyoruz ***7 de 5 e giremiyorum mk
@muhsinovi senden bir ricam olacaktı bana 21 atma şansın varmı pumabete yatırım yapmak istemiyorum ? ? ?Tebrikler çekimim geldiğinde konuya yazacağım dağıtımı haydar hoca yapacak
@Dümenci Hoca gülme ke@muhsinovi senden bir ricam olacaktı bana 21 atma şansın varmı pumabete yatırım yapmak istemiyorum ? ? ?
@muhsinovi benim sende sansim yok bari bu arkadasa da bi odul at **** takip ettiAvucumuzu yaladık yine iyi formlar
Senin kadar edemedim bro sen al hiç aldığını göremedim@muhsinovi benim sende sansim yok bari bu arkadasa da bi odul at **** takip etti
dodo helal bu ne mesaj tepkimeGene büyü işe yarad> ?
muhsin baba paparalar sanamı acepAbi köpeğin olsun 21 de kupon harbi fazla vermiyor ya yoksa kimse boş dönmesin valla az bastım
2 dakikada adami baba yaptinmuhsin baba paparalar sanamı acep
Tepkimem mesajdan yuksek ??dodo helal bu ne mesaj tepkime
Bende bilmiyom abi ?? çekim geleydi bimuhsin baba paparalar sanamı acep
kadir baba güldürme. dün telefona dalmışım kıcımı yerden kaldırmıyorum mesajlara gülüp duruyorum hanıma dedim yatakları balkona kurda uyuyacagım. o da demesin mi kime gülüyorsan gelsin o kursun az kalsın kadircan dayıya gülüyorum diyecektim ? ? ? ?2 dakikada adami baba yaptin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!