pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
@Burak16 @dembele3538 harici takip eden olmamış, 2-3 yazıp kaçmışlar. 50 şer size.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler dostum kesene bereket olsun@Burak16 @dembele3538 harici takip eden olmamış, 2-3 yazıp kaçmışlar. 50 şer size.
Bende etmiştim saglk olsun@Burak16 @dembele3538 harici takip eden olmamış, 2-3 yazıp kaçmışlar. 50 şer size.
Bende etmiştim saglk olsun
Saglık olsun sorun degil başkan sen nasıl Uygun goruyorsan oyle yap1 den 6 ya kadar baktım, cidden takip eden 2 kişi.
kanka takılıyorum cıddıye alma benı tebrikler sevındımKalmadı hocam 150 çektim zaten bana 50 kaldı.
Ödülüm geldi çok teşekkür ederim kesene bereket olsun @pardonelimkaydı
Şimdiden yazayım dedim dostum diğer konu kilitlendi yazamamistim ayıp olmasın diyeAtmadım daha ne geldi?
Şimdiden yazayım dedim dostum diğer konu kilitlendi yazamamistim ayıp olmasın diye
Tamamdır dostum şimdide yazamazsam ayıp olur diye düşündüm tekrardan çok teşekkür ederim kesene bereket olsunBen takılmam öyle şeylere.
Tamamdır dostum şimdide yazamazsam ayıp olur diye düşündüm tekrardan çok teşekkür ederim kesene bereket olsun
Dost yazdım da görmedin herhaldeE hadi at artık mk.
Dost yazdım da görmedin herhalde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!