BolşanslarSon parami bastım .bakalım kısmet 17.20 son beğeni takip falan yok beğen şans dile yeter.gelmezse kupkuruyuz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
BolşanslarSon parami bastım .bakalım kısmet 17.20 son beğeni takip falan yok beğen şans dile yeter.gelmezse kupkuruyuz.
knk bu kısmet değil be bu yılda bir olacak bişey25 30 falan olsaydı toplam 6.5 üst oynayacaktim.10 oranı vardı .para az olunca ev sahibine 7 atar dedik bakalım kismet
Aklini ***** die bosa demiozknk bu kısmet değil be bu yılda bir olacak bişey
dayu sen niye pempe oldunAklini ***** die bosa demioz
Ibne oldumdayu sen niye pempe oldun
Sikile sikile ibne oldumdayu sen niye pempe oldun
Bol şansSon parami bastım .bakalım kısmet 17.20 son beğeni takip falan yok beğen şans dile yeter.gelmezse kupkuruyuz.
Tutarsa seni çekilişe koymayacam ??Aklini ******* bol sans
Tutmassa ben sana cektirecem amaTutarsa seni çekilişe koymayacam ??
10 oran veriyordu toplam gol e az oran diye oynamadimLan birde sadece ev mi atacak ?
Ben her iki takım belkedim
Yav ne yapım son para 1.25 1.25 oran bulup oynasam sabaha kadar bu para vermez ??Tutmassa ben sana cektirecem ama
Dayine yapayim o kazansin ki bizdekazanalim.o yuzden elim durmuyor iste destek cikiyorum.eylulde okullaraciliyor insallah bizdeartik parasizliktan kurtuluruzBirak takibi
Le yav benim bildiğim askerde pembe veriliyorduSikile sikile ibne oldum
Takip şart değilDayine yapayim o kazansin ki bizdekazanalim.o yuzden elim durmuyor iste destek cikiyorum.eylulde okullaraciliyor insallah bizdeartik parasizliktan kurtuluruz
O pembe Degil morLe yav benim bildiğim askerde pembe veriliyordu
Dostum biliyorum anlatamadim oldukca gol destek veriyorum dakika dakika yazmiyorumTakip şart değil
La birak bu durzuyu sabah bi maca 7.5 ust oynadi 1 0 bittiDayine yapayim o kazansin ki bizdekazanalim.o yuzden elim durmuyor iste destek cikiyorum.eylulde okullaraciliyor insallah bizdeartik parasizliktan kurtuluruz
Çaktırma ??O pembe Degil mor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!