1 gün zenginsin 29 gün açsın ne yapcaz la biz seninle ???Kuranima parasızlıktan oliyom
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
1 gün zenginsin 29 gün açsın ne yapcaz la biz seninle ???Kuranima parasızlıktan oliyom
30 şubat kankaKıracam bu sansizligimi ama ne zaman ?
Hala devammı??
Seti kırdı 5-3
Hala devammı??
Vay **Servis o mk cahili.
Neyse ben geldiysem biter birazdan lan bnde diom neden hala bildirim gelmedi senin çoktan paparami titretmen lazimdi?Bir oç a denk geldik bugün bitiremedik **.
La yeter cek parayı 100 u dağıt artık 2 gündür perişan ettin bizi ?Kazandığım para burnumdan geldi yıprattı ibnetor kupon yapıp atacam devam.
Ekli dosyayı görüntüle 1255
La yeter cek parayı 100 u dağıt artık 2 gündür perişan ettin bizi ?
La yeter cek parayı 100 u dağıt artık 2 gündür perişan ettin bizi ?
Olsun takipliyom arada derman falan kalmadı 50 yi hakkettim ben?Takip şart mı ** niye perişan oluyon?
Yaw tefo hedefe çok varmıBu geldi, keşke ellemeseydim anasını siktimin çocuğu bitirse maçı bu kuponu ellemezdim kasa sıkıntıya girdi diye aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 1257
Keşout mu aldın bunu ** bozmasan olecen ?Bu geldi, keşke ellemeseydim anasını siktimin çocuğu bitirse maçı bu kuponu ellemezdim kasa sıkıntıya girdi diye aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 1257
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!