pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Tefeci seni pek sevmem ama cok net konusuyon hayran kaliom
Bilmukabele.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tefeci seni pek sevmem ama cok net konusuyon hayran kaliom
Ne yapayım büyükler gitmeden küçükler gidemiyo ki eşşek kadar adam olduk halen büyük sözü dinliyozBi git artik eve
YOK LA TAKİP ETTİMDEBirşey yazmadan konuya kupondan bile haberin olmadan aldın parayı hadi iyisin neco ?
Olmasi gerekenNe yapayım büyükler gitmeden küçükler gidemiyo ki eşşek kadar adam olduk halen büyük sözü dinliyoz
Birşey yazmadan konuya kupondan bile haberin olmadan aldın parayı hadi iyisin neco ?
REİS ATTIM PAPARA SIKINTI YOK CANIN İSTERSETakip şartı koymak bana göre değil o kadar insan vakit harcar olmazsa boşa kürek çekmek olur vicdanım rahat etmez.
La hem tefecisin hem vicdan bi yanlislik yokmuTakip şartı koymak bana göre değil o kadar insan vakit harcar olmazsa boşa kürek çekmek olur vicdanım rahat etmez.
Sen baştan söyledin zaten biz takip etti bile bile ama şuan da içime oturmadı değil senlik değil durumTakip şartı koymak bana göre değil o kadar insan vakit harcar olmazsa boşa kürek çekmek olur vicdanım rahat etmez.
Len sen tam siyasetci olacak adamsin her yeri karistirionSen baştan söyledin zaten biz takip etti bile bile ama şuan da içime oturmadı değil senlik değil durum
pardon fetöcümüsünüz?Sen baştan söyledin zaten biz takip etti bile bile ama şuan da içime oturmadı değil senlik değil durum
La keşke olabilsem siyasetçi en ölüsü 30k 4 sene sonra emekli ama nerdeLen sen tam siyasetci olacak adamsin her yeri karistirion
YA BİZDE AÇARIZ ROL DÜNKÜ GİBİ TAKİP ŞARTI KOYMAYIZ KANKA SIKINTI YOK BENDE KOYMUYORUM ZATENSen baştan söyledin zaten biz takip etti bile bile ama şuan da içime oturmadı değil senlik değil durum
Töbe aşaaa depardon fetöcümüsünüz?
Yok la ihtiyaçlarını gör takılıyorum benYA BİZDE AÇARIZ ROL DÜNKÜ GİBİ TAKİP ŞARTI KOYMAYIZ KANKA SIKINTI YOK BENDE KOYMUYORUM ZATEN
Rol nie acilir anlamiom yap kupon gelirse dagit milleti 20 25 tl icin neden saattlerce agac ederler anlamiomYA BİZDE AÇARIZ ROL DÜNKÜ GİBİ TAKİP ŞARTI KOYMAYIZ KANKA SIKINTI YOK BENDE KOYMUYORUM ZATEN
Aman eksik olsu@kadircan4747 bana çıkarsa olurda kazanç olursa sen al
DOĞRU REİS ASLINDA EN DOĞRUSURol nie acilir anlamiom yap kupon gelirse dagit milleti 20 25 tl icin neden saattlerce agac ederler anlamiom
haahahh senin yiğen gibi demi @Cevik42Rol nie acilir anlamiom yap kupon gelirse dagit milleti 20 25 tl icin neden saattlerce agac ederler anlamiom
Kuponun tutma garanyisi yok 3 kusu 25 tl diolar saatlerce agac ediolarDOĞRU REİS ASLINDA EN DOĞRUSU
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!