kanka aciktiydim mke bisile yedim la bogazimda kaldi simdi ?Ah ** senin etiket atıom nere gidion ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kanka aciktiydim mke bisile yedim la bogazimda kaldi simdi ?Ah ** senin etiket atıom nere gidion ?
Yarra yedik yeminle şurda totelde 5 ödül almışımdır bi dünkü horozun para bana geldiSende hic bosgecmiyn bu aralar massallahin var?
Bunun ödülü en son yollarım ???Kaybetsem de kazaniyorum **
Yalniz sana masallah dedimya artik cekilisi unut ne demek istedigimi anlican kanka??Yarra yedik yeminle şurda totelde 5 ödül almışımdır bi dünkü horozun para bana geldi
Tam fail sin bişey olunca gideydun sen ?kanka aciktiydim mke bisile yedim la bogazimda kaldi simdi ?
Zaten ilk cümle onun için kurdum :FYalniz sana masallah dedimya artik cekilisi unut ne demek istedigimi anlican kanka??
@Apranax maşallah demiş maşallah dedi 1 ay etkınlıkte cıkmıyor ** ??Yarra yedik yeminle şurda totelde 5 ödül almışımdır bi dünkü horozun para bana geldi
Nicki değiş ?Uykuya kafa tutmaktan basim agridi a.k midem bulaniyo
Az dur kasayi biraz dolduralim bakcaz alisamadm zaten listede kendimi arym ***?Nicki değiş ?
Siz görün ** yarın @Apsuvachacha bekleyin adımı. APRANAVACHACHA YAPICAMAz dur kasayi biraz dolduralim bakcaz alisamadm zaten listede kendimi arym ***?
Sansinn bol olsunBeyler ben casıno da az vurguna gidiyorum herkese hayırlı geceler ödeme gelince hesaplarınızda yazar para geldi diye??
La benim ne sucum var az dur benim önumu kesme daha yeni ciktim cekilisten?Siz görün ** yarın @Apsuvachacha bekleyin adımı. APRANAVACHACHA YAPICAM
Of nasıl ama size gayme kalmaz isme bakLa benim ne sucum var az dur benim önumu kesme daha yeni ciktim cekilisten?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!