Kesin olmustur birşeyler@Mustafa(osmanb60) dostum sorunmu oldu çekimde?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesin olmustur birşeyler@Mustafa(osmanb60) dostum sorunmu oldu çekimde?
özelden yazdım dün gece ama cevap vermedi garip etkinlik sahte olamaz da bişeyler olmuşKesin olmustur birşeyler
Kanka isterse hic dagtmasin aciklama yapmasi yeterli parasi yeterlimi dglmiParası yoktur olunca dağıtır nasılsa
Haklısın tabi o konuda ama açıklama yapar elbetKanka isterse hic dagtmasin aciklama yapmasi yeterli parasi yeterlimi dglmi
Parayı alsak nolcak kaybediyoz zaten böle strese girmemiş oluruz ?100 liralık adam değil beyler ciddi bi durum olmuştur vardır geçerli bi nedeni
Tekrar dyrm kanka insallah ciddi bi durum yoktur ki dagitmasinda onemli degil ama en azindan bise yazsa100 liralık adam değil beyler ciddi bi durum olmuştur vardır geçerli bi nedeni
heri seni anlıyorum haklısın bişey dese yeter ama Musti boş adam da değil gelir gerekeni derTekrar dyrm kanka insallah ciddi bi durum yoktur ki dagitmasinda onemli degil ama en azindan bise yazsa
biz farklı bişeymi dedik redoheri seni anlıyorum haklısın bişey dese yeter ama Musti boş adam da değil gelir gerekeni der
ben dedim bi sıkıntı cıktı diye Şüphem yoktu dostumS,a millet kusura bakmayın telefonum bozuldu para da da sıkıntı oldu ama gönderdiler şimdi ödülleri dağıtıyoruz
Oha daha yenimi ödedilerS,a millet kusura bakmayın telefonum bozuldu para da da sıkıntı oldu ama gönderdiler şimdi ödülleri dağıtıyoruz
Geçmiş olsun kankaS,a millet kusura bakmayın telefonum bozuldu para da da sıkıntı oldu ama gönderdiler şimdi ödülleri dağıtıyoruz
burdayım knk@dodoyazyeter burda misin knk
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!