Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
513 mesajım var 50 tepkime var . Baskan . Haksızlık oldu bence.Tepkimen uymadı kurallara bak
Dün bütün etkinliklerime katılıp şimdide sallayan çakaldan ne beklenir. ****** olup gidebilirsin.Aynen öyle ben sadece kendımı düşünmüyorum bunuda herkes bılıyor hadı sen git bılgıbızdene burası aşar senı ?
Arkadaş dün bütün etkinliklerime katıldı şimdide düşmanı oldum. Herkes görsün yani.Ya arkadaslar valla bak surekli para didismesi eski konular..yapmayin Allah askina herkes zor durumda .keyfimiz kacmasin .
Hadi ins sen niye oynamiyorsunAli bu sefer tuttur ben oynamiyorum gerci bari oynayanlar tuttursun
Arkadaş paranın köpeği olmuş kişileri savunmayın.Yav arkadaşınız kalp kırmaya gerek varmı hiç yakışmıo size
Senın gibi iti denedim çünkü bi kere bile cıkmadım sebebi de belli çekilişlern bile şike dalga dumen oglum senın asıl yuzunu paran bıtınce herkes gorecek ??Dün bütün etkinliklerime katılıp şimdide sallayan çakaldan ne beklenir. ****** olup gidebilirsin.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!