Kardesim ne sahte etkinliği kim yapıyorsa ona yaz. Ben her etkinlikten sonra ödemelerin ekran resmini atıyorum. Ayriyetten ödemelerini alan arkadaşlar yorum yazıyor.durmadan sahte etkinlikler açılıyor aga bi de acayiplesti iyice
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardesim ne sahte etkinliği kim yapıyorsa ona yaz. Ben her etkinlikten sonra ödemelerin ekran resmini atıyorum. Ayriyetten ödemelerini alan arkadaşlar yorum yazıyor.durmadan sahte etkinlikler açılıyor aga bi de acayiplesti iyice
betovisEn cok hangısıne
Bana çıkacağı kesin mi sanki bedava para diyorsunBedava para yakalıon onada bahane uretıyon meto la
yanlis anladin aga adam yan formdaki acilan sahte etkinliklerden bahsediyoKardesim ne sahte etkinliği kim yapıyorsa ona yaz. Ben her etkinlikten sonra ödemelerin ekran resmini atıyorum. Ayriyetten ödemelerini alan arkadaşlar yorum yazıyor.
Kardesim ne sahte etkinliği kim yapıyorsa ona yaz. Ben her etkinlikten sonra ödemelerin ekran resmini atıyorum. Ayriyetten ödemelerini alan arkadaşlar yorum yazıyor.
kendi bileceğin iş yatırım yapıp yapmamak Ama hane de paran kalmaz dostumOnu biliyoruz sate önceden yardımcı oluyorlardı. Şimdi pek tinlamiyirlar ben saten artık hiç bir forma güvenerek bir siteye yatırım yapmıyorum 2 3 tane site var bunlardan hiç yatırım yapmam
Yetiştik mi ?
Tamam o zaman sıkıntı yok biz ne dediysek her zaman arkasındayız. Yatan kupon için dağıtım yapiyoruz katılım oldu diye biz kazandıkça dagitiriz her zaman sıkıntı yok herkese bol sansyanlis anladin aga adam yan formdaki acilan sahte etkinliklerden bahsediyo
Forumlar arası ic savas var .Tamam o zaman sıkıntı yok biz ne dediysek her zaman arkasındayız. Yatan kupon için dağıtım yapiyoruz katılım oldu diye biz kazandıkça dagitiriz her zaman sıkıntı yok herkese bol sans
anasina sovsem bukadar tepki vermez bide kalici ban atms mk??kendi bileceğin iş yatırım yapıp yapmamak Ama hane de paran kalmaz dostum
Şahsen ilgileniyorlar + Kalsa dahi ödüyorlar cepten Bu kolay değil
Biliyorum ilgilendiklerini ama yinede kendi ipini kendim bağlıyorum tedbirli olmak her zaman iyidirkendi bileceğin iş yatırım yapıp yapmamak Ama hane de paran kalmaz dostum
Şahsen ilgileniyorlar + Kalsa dahi ödüyorlar cepten Bu kolay değil
%20 spor kayıp bonuslu sponsor site varmıödüyorlar
dur mk???@1985turbo @theflash
Ohh bı kişi eksildi@ahmeterkal01 beni listeye alma kardeş like mi çektim. Bol şanslar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!