50 verirsen söylerim de neyse ben biraz daha uyiyayim da vakit geçsinYazamam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
50 verirsen söylerim de neyse ben biraz daha uyiyayim da vakit geçsinYazamam
Mesai kaçta basliyo50 verirsen söylerim de neyse ben biraz daha uyiyayim da vakit geçsin
Mesai yok pazartesi öğle sonuna kadar yatışMesai kaçta basliyo
Ooooo keyifler sendeeeMesai yok pazartesi öğle sonuna kadar yatış
Para yoksa keyifte yokOoooo keyifler sendeee
Ooooo keyifler sendeee
Yenge Yok gibi rahat takiliyonMesai yok pazartesi öğle sonuna kadar yatış
Inanirmisin şuan sol taraftaki koltukta hanım sağ taraftakinde kaynana ortada ben foruma takılıyorum paramda olsa ortalarında kumar oynayacağım mkYenge Yok gibi rahat takiliyon
Cesarete bakkk..Battal Gazi mubarekkkInanirmisin şuan sol taraftaki koltukta hanım sağ taraftakinde kaynana ortada ben foruma takılıyorum paramda olsa ortalarında kumar oynayacağım mk
Yok be capul cu metoCesarete bakkk..Battal Gazi mubarekkk
Yok la kaynana iyi valla. Geleli 1 hafta olmuş çocuğa 200 tl harçlık vermişSeni bı makasa alırlar abooooovv
İi 10 TL carparsin sen simdiYok la kaynana iyi valla. Geleli 1 hafta olmuş çocuğa 200 tl harçlık vermiş
Yok elimi sürmem.İi 10 TL carparsin sen simdi
Maiş ne zamanYok elimi sürmem.
Daha var da onada elimi suremiyorum aldığım gibi faturalari vs ödeyip kalanı hanıma veriyorum. Yoksa 2 günde kumarda biter 29 gün aç gezerizMaiş ne zaman
En iisi sakın şeytana uymaDaha var da onada elimi suremiyorum aldığım gibi faturalari vs ödeyip kalanı hanıma veriyorum. Yoksa 2 günde kumarda biter 29 gün aç gezeriz
Sartlari begenmedim ya buraninn
Neden mke ??Yazamam
Çünkü bilmiim MKENeden mke ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!