james kefil amaÖdemez
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
james kefil amaÖdemez
James götüne don alsınjames kefil ama
Öder la sağlam sitejames kefil ama
Lan batu gene gunundesin mkeJames götüne don alsın
yalan ARKADASLAR 300 MAX CEKİMHafta sonuna ozel veriyor cok mantıklı bonus 1.65 oran sarti tekli kombine farketmez düşünen olursa kull adını bana iletsin cekimde yardimci olurum hertürlü min cekim 100 max 500 bu promosyondan
Betexen172.com
Hafta sonu icin geçerli olan bir bonustu max cekim 500 du promosyondanyalan ARKADASLAR 300 MAX CEKİM
EE HAFTA İCİDE BONUS AYNI BONUS MAKS 300 DEMİŞLER AMA BUNU NEDEN BELİRTMİYORSUN BİZ SANA GÜVENİP İNSANLARA ÖNERİYORUZ ADAM BANA LAF YAPIYOR 200 ÜM NERDE DİYE SİLMİŞLER NE DİYİM ADAMA BENHafta sonu icin geçerli olan bir bonustu max cekim 500 du promosyondan
Kardeşim bnm konu başına bak ne yazmışım c.tesi pazar geçerli olan bir bonus demişim hafta ici farkli bir promosyon yapmislarsa ben ne yapayim sorsaymisEE HAFTA İCİDE BONUS AYNI BONUS MAKS 300 DEMİŞLER AMA BUNU NEDEN BELİRTMİYORSUN BİZ SANA GÜVENİP İNSANLARA ÖNERİYORUZ ADAM BANA LAF YAPIYOR 200 ÜM NERDE DİYE SİLMİŞLER NE DİYİM ADAMA BEN
Kardeşim hafta sonuna ozel bir promosyon olduğunu belirttim hafta ici farkli bir promosyon uygulamislardir arkadasin da onu kullanmıştır keske kurallara baksaymis gene elimden gelen birsey varsa yapayim ama parasi da kalmamış anladığım kadariyla sadece max cekim tutarini aştığı bakiyeyi duzeltmislerAYNI PROMOSYON OLUNCA İNSAN EMİN OLAMIYOR NEYSE BOL ŞANS
Para cektiKardeşim hafta sonuna ozel bir promosyon olduğunu belirttim hafta ici farkli bir promosyon uygulamislardir arkadasin da onu kullanmıştır keske kurallara baksaymis gene elimden gelen birsey varsa yapayim ama parasi da kalmamış anladığım kadariyla sadece max cekim tutarini aştığı bakiyeyi duzeltmisler
AYNI PROMOSYON OLUNCA İNSAN EMİN OLAMIYOR NEYSE BOL ŞANS
Ulan yavsak herkes senin gibi vurkacci mi lan ibineYapılan yatırımlardan kim bilir ne kadar komisyon alıyor bu demez tabi hafta içi vb bir şey ? mk çıkarı olmadan bir şey paylaşır mı bu neyse ki 300 ü kurtarmış arkadaşın
Lan MK salağı çekilişten çıkan parayı sana attırdım. Bana atacağın yerde kumara atıp kaybedip 2-3 gün oyalayan ******** sen değil mıydın? Utanmadan payfix de duruyor paran isim var atacam diyip 4 saat sonra kumara atıp kaybettiğini ben mi söyledim. Mk üçkağıtçısı...Ulan yavsak herkes senin gibi vurkacci mi lan ibine
Keske hic atmasaydim mk ibinesi em azindan ben atmisim gotveren sen milletten borc alip ortadan yok olan gotun tekisinLan MK salağı çekilişten çıkan parayı sana attırdım. Bana atacağın yerde kumara atıp kaybedip 2-3 gün oyalayan ******** sen değil mıydın? Utanmadan payfix de duruyor paran isim var atacam diyip 4 saat sonra kumara atıp kaybettiğini ben mi söyledim. Mk üçkağıtçısı...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!