Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bonus 50ye50 100e100 Çevrimsiz Freebet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
EE HAFTA İCİDE BONUS AYNI BONUS MAKS 300 DEMİŞLER AMA BUNU NEDEN BELİRTMİYORSUN BİZ SANA GÜVENİP İNSANLARA ÖNERİYORUZ ADAM BANA LAF YAPIYOR 200 ÜM NERDE DİYE SİLMİŞLER NE DİYİM ADAMA BEN
Kardeşim bnm konu başına bak ne yazmışım c.tesi pazar geçerli olan bir bonus demişim hafta ici farkli bir promosyon yapmislarsa ben ne yapayim sorsaymis

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
AYNI PROMOSYON OLUNCA İNSAN EMİN OLAMIYOR NEYSE BOL ŞANS
Kardeşim hafta sonuna ozel bir promosyon olduğunu belirttim hafta ici farkli bir promosyon uygulamislardir arkadasin da onu kullanmıştır keske kurallara baksaymis gene elimden gelen birsey varsa yapayim ama parasi da kalmamış anladığım kadariyla sadece max cekim tutarini aştığı bakiyeyi duzeltmisler

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kardeşim hafta sonuna ozel bir promosyon olduğunu belirttim hafta ici farkli bir promosyon uygulamislardir arkadasin da onu kullanmıştır keske kurallara baksaymis gene elimden gelen birsey varsa yapayim ama parasi da kalmamış anladığım kadariyla sadece max cekim tutarini aştığı bakiyeyi duzeltmisler
Para cekti

Burak16

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ulan yavsak herkes senin gibi vurkacci mi lan ibine
Lan MK salağı çekilişten çıkan parayı sana attırdım. Bana atacağın yerde kumara atıp kaybedip 2-3 gün oyalayan ******** sen değil mıydın? Utanmadan payfix de duruyor paran isim var atacam diyip 4 saat sonra kumara atıp kaybettiğini ben mi söyledim. Mk üçkağıtçısı...

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Lan MK salağı çekilişten çıkan parayı sana attırdım. Bana atacağın yerde kumara atıp kaybedip 2-3 gün oyalayan ******** sen değil mıydın? Utanmadan payfix de duruyor paran isim var atacam diyip 4 saat sonra kumara atıp kaybettiğini ben mi söyledim. Mk üçkağıtçısı...
Keske hic atmasaydim mk ibinesi em azindan ben atmisim gotveren sen milletten borc alip ortadan yok olan gotun tekisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap