La yok mu sponsor olacak bı toll paylatalım ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kımde para var dayı cokek amkeBorc isticem?
What is thisPARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Vorte koltuk cıkacaktın bana hanı noldu ?PARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ne zaman la ben kendime koltuk cıkamıyomVorte koltuk cıkacaktın bana hanı noldu ?
fazla bişey degil 500 versen yeterWhat is this
Para parayla vurulur kırve bı lıram varsa pıjım ??@Vortex @EL MATADOR hafta içi vuracaksıniz parayı aha yaziyom buraya
Kanka papara bile bana çok ince mesaj vermiş@Vortex @EL MATADOR hafta içi vuracaksıniz parayı aha yaziyom buraya
Hahahahahahaha *** snn ya ??????Kanka papara bile bana çok ince mesaj vermiş
Saglık olsun alıstıkyatışşşşşşş
*** kum yazıyorlar çimde koşuyorlar, şerefsizler
Kimse tinlamio kiKımde para var dayı cokek amke
@Lider den aldığım freebetle 3kya yakın para yaptık kafayı kullansam 5k olurduk bugüne mk belli olmuyor hiç knk az önce attığın 19lira 20 olmadı mesela Moses den 13lira almıştım 400 çektim pumabetten mk 5 gün oncePara parayla vurulur kırve bı lıram varsa pıjım ??
Konusma para yolla@Lider den aldığım freebetle 3kya yakın para yaptık kafayı kullansam 5k olurduk bugüne mk belli olmuyor hiç knk az önce attığın 19lira 20 olmadı mesela Moses den 13lira almıştım 400 çektim pumabetten mk 5 gün once
paraaaaaa gönderr@Lider den aldığım freebetle 3kya yakın para yaptık kafayı kullansam 5k olurduk bugüne mk belli olmuyor hiç knk az önce attığın 19lira 20 olmadı mesela Moses den 13lira almıştım 400 çektim pumabetten mk 5 gün once
O şans suan yok kanka ??@Lider den aldığım freebetle 3kya yakın para yaptık kafayı kullansam 5k olurduk bugüne mk belli olmuyor hiç knk az önce attığın 19lira 20 olmadı mesela Moses den 13lira almıştım 400 çektim pumabetten mk 5 gün once
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!