Sürü ne şuur ne mk ben su yazmıştımYağdır Mevlana şuur yandım yanacak kadar suya kanacak kadar yağdır mevlam sürü
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sürü ne şuur ne mk ben su yazmıştımYağdır Mevlana şuur yandım yanacak kadar suya kanacak kadar yağdır mevlam sürü
Emrin olurNeyse 5 dkya geliyom neco gelirse beklesin beni
Aklin kicinda ondan dirSürü ne şuur ne mk ben su yazmıştım
1-1 ken maçı falan açtım izledim bana çıkmazsa üzülürüm *** emek verdimSalliyom tutuyo?
Heyırlısı evandro rancatto1-1 ken maçı falan açtım izledim bana çıkmazsa üzülürüm *** emek verdim
Yasar yarina kadar 50 salHeyırlısı evandro rancatto
Dayi bu siralar net 0 im yoksa lafi olmaz bu ay hep kovaliyorumYasar yarina kadar 50 sal
Hii bak at uzvu demek para olmayinca olmuo zirt pirt para ustion anladin beni simdiDayi bu siralar net 0 im yoksa lafi olmaz bu ay hep kovaliyorum
Ula dayiHii bak at uzvu demek para olmayinca olmuo zirt pirt para ustion anladin beni simdi
Yalnızca iş arkadaşlarım bana evandro roncatto der sen nerden biliyosun **Heyırlısı evandro rancatto
Satalim kanka bulamazsan bobregine alici buluruzKardeşlerim böbrek ameliyatı olcam papara da 100 lira eksik yardım etmek isteyenler pm
Kanka cm03 04 nesliyiz biz mkYalnızca iş arkadaşlarım bana evandro roncatto der sen nerden biliyosun **
GeluoGelmedi mi
Geldi attik pumabeteGelmedi mi
Sonsuz saygılar sana reis ozamanKanka cm03 04 nesliyiz biz mk
Yaw birak su deliyiSonsuz saygılar sana reis ozaman
Okkes kilikli cevooototoskeeee
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!