Sen kardeş forumda gördüm bide hdda gördüm başka aktif takılmyn heraldeMAHMUT KARDEŞ BİZ NİYE TEK BURDAYIZ
BASKA YERE TAKILMIYOZ
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen kardeş forumda gördüm bide hdda gördüm başka aktif takılmyn heraldeMAHMUT KARDEŞ BİZ NİYE TEK BURDAYIZ
BASKA YERE TAKILMIYOZ
Ooo tek dedn ?Hane
lider
h...d
PARA DAGITMA YÜKSELİRBu tepkime para dagitmadan yukselmez
Eyvallah en son yattıktan sonra dedim maneviyatimiz genişlesin sahura gidem?Yok la rol var katil diyecekdim
125 bilet oldum 4 k ya satarım ilgilenene??iyi biletleri alim.kardes ustume sen takil burda ?
?PARA DAGITMA YÜKSELİR
AMA ORTAM YAP ROLL GİBİ oda arttırır
BEN ortam yaptım tepkimelerin 2-3 k sı gülücük tür cünkü muhabbet de de cok gülüyoz
Baska yerde ya f.b icin girerim yada Bilet almayaSen kardeş forumda gördüm bide hdda gördüm başka aktif takılmyn heralde
Benim teleefon yok fazla giremiyorum forumlara kardesim uyuyor diye ondan giriyorum suanPARA DAGITMA YÜKSELİR
BEN ortam yaptım tepkimelerin 2-3 k sı gülücük tür cünkü muhabbet de de cok gülüyoz
4k olsa bro biletle ne ism var ?? insallah burdada baslar bilet eglenceli valla125 bilet oldum 4 k ya satarım ilgilenene
Zaten iki zirve hane lider gerisi saymaBaska yerde ya f.b icin girerim yada Bilet almaya
BURDA BASLAMAMASININ SEBEBİ VAR4k olsa bro biletle ne ism var ?? insallah burdada baslar bilet eglenceli valla
Aga hesap satarsan bizizde gorursun bol bol kasioz ?PARA DAGITMA YÜKSELİR
H..d da iyiZaten iki zirve hane lider gerisi sayma
6742 oldu nisan sonuna 10 yaparızAga hesap satarsan bizizde gorursun bol bol kasioz ?
Orayı pek çözemedim ben konular ver ta 2021 deki konudan rol devam ediyo deyşikH..d da iyi
Gittik de ne oldu yine birsey birkamamislar sucuklu yumurtayi zor buldum yanınada domates peynir zeytinEyvallah en son yattıktan sonra dedim maneviyatimiz genişlesin sahura gidem?
Pcden mi goriyn
OOO rtasında bu harfler varOrayı pek çözemedim ben konular ver ta 2021 deki konudan rol devam ediyo deyşik
Kanka samimiyetine güvenerek sorabilirmiyim dalga gecmek için soruyorsam ne olayım sadece şuan meraj ettim ??neden yamyam bı amacı varmı mizah mi ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!