PApara bilion o zaman. Dememe gerek yok125 e 2k çektim 2 gün önce
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
PApara bilion o zaman. Dememe gerek yok125 e 2k çektim 2 gün önce
Krediye gitti.bankalar sikti belamı. 1500 açık var dahaPApara bilion o zaman. Dememe gerek yok
sana demiyorum haa 1000 leri çekenler derkenPApara bilion o zaman. Dememe gerek yok
*** 150 bin borç var ben napayimKrediye gitti.bankalar sikti belamı. 1500 açık var daha
Yok yaw benim içim rahat. Bugün konu aciyordum geri sildim. Tek sayı ile gidene bak. 255 gelecekti.sana demiyorum haa 1000 leri çekenler derken
Pezolukta iyi il var dayı gel ortak ol???*** 150 bin borç var ben napayim
YOk Midye tezgahi acacam 3 -4 yerePezolukta iyi il var dayı gel ortak ol???
bendede 145 bin senden iyiyim*** 150 bin borç var ben napayim
Yaw adama cok takılma ekmekle laf vurma kişiliğe laf vuracaksan ekmeği karıştırma senden rica ediom?YOk Midye tezgahi acacam 3 -4 yere
110bendede 145 bin senden iyiyim
payfix atmamışsın
Atıldıpayfix atmamışsın
27 şer attım ikinize 46 kaldı onuda bi 200 yapmaya çalışayımAtıldı
Bol şans. Kesene bereket27 şer attım ikinize 46 kaldı onuda bi 200 yapmaya çalışayım
Hahahahahah dalga mi la 1.60 boyu var burda 2kurus kazanıyor yalamaları sayesinde adam oluyoYaw adama cok takılma ekmekle laf vurma kişiliğe laf vuracaksan ekmeği karıştırma senden rica ediom?
Banamı dionHahahahahah dalga mi la 1.60 boyu var burda 2kurus kazanıyor yalamaları sayesinde adam oluyo
Senin gibi polisi karım yaparim1.60 boyu olanı polis yapıyorlar mı ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!