bi ara bende iyilik yapmıştım öte taraftanBol şans kardaşım ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bi ara bende iyilik yapmıştım öte taraftanBol şans kardaşım ?
Bırak öteki tarafı biz bu tarafta yaptık birşey gormedik ???bi ara bende iyilik yapmıştım öte taraftan
kumar illeti işte bigün ben kazanıyorum yarın sen diger gün matador nevar hep ben kazansamBırak öteki tarafı biz bu tarafta yaptık birşey gormedik ???
Bedeli ödendi Eydolu babaBırak öteki tarafı biz bu tarafta yaptık birşey gormedik ???
Yıldız Tilbe ne güzel diyor Meto babaa ne verdin ki ne alasın aç dinle ?kumar illeti işte bigün ben kazanıyorum yarın sen diger gün matador nevar hep ben kazansam
hani herşey unutulur iyilik unutulmazdı. diger tarafta kola cigara parası attıgımı çoktan unutmuşsunYıldız Tilbe ne güzel diyor Meto babaa ne verdin ki ne alasın aç dinle ?
Peki vazcaydim birşey demedim sustum...Bedeli ödendi Eydolu baba
diger taraftan ban yedim yoksa bulurdum mesajlarıda gerek yokYıldız Tilbe ne güzel diyor Meto babaa ne verdin ki ne alasın aç dinle ?
En son düştüğümde veysel tuttu elımden o bakımdan meto baba yenı olsa unutmazdım karşılıgını vermısımdır ılla kıhani herşey unutulur iyilik unutulmazdı. diger tarafta kola cigara parası attıgımı çoktan unutmuşsun
saglık olsun. bizde bi halt olsa zaten milletin elinden tutaruzda bizdede olmuyor malesefEn son düştüğümde veysel tuttu elımden o bakımdan meto baba yenı olsa unutmazdım karşılıgını vermısımdır ılla kı
Aynı kaderi yaşıyoz meto emın ol ımkan olsa hepınıze el uzatsam keske amkesaglık olsun. bizde bi halt olsa zaten milletin elinden tutaruzda bizdede olmuyor malesef
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!