Sapla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Helal olsun iyi gaza gelmis ama bu macta birseyler olacak abi hissediyoru ya paramparca edecekler yara dünyayı erkenden saat 10 a birakmdan fena sikeceklerBen Kanka turk takimlarina ne ligde ne avrupada oynamam ? arkadas ev 4.5 ust girdi 2k
Bu dep atar liderlik icin atar ev cok gol yiyeb takim nereye kadar direncek bakalumGelirmi bu gelirse fena olcak
Kanka maci butun dunya cok abartti bu maca el atmazlarsa baya gol olur ama bilmiyorum bana 2 3 gol veya max 4 cikar gibi geliyor eger ajax cidden oynarsa 4 banko ama bi ***** donerHelal olsun iyi gaza gelmis ama bu macta birseyler olacak abi hissediyoru ya paramparca edecekler yara dünyayı erkenden saat 10 a birakmdan fena sikecekler
Şampiyonlar ligine cok el atmaya basladilar bakalim bu hafta kim patlayacak ilk hafta psg den cok can yaktılarKanka maci butun dunya cok abartti bu maca el atmazlarsa baya gol olur ama bilmiyorum bana 2 3 gol veya max 4 cikar gibi geliyor eger ajax cidden oynarsa 4 banko ama bi ***** doner
GolllllAtiyorum zehirli oku 81 dk sergenov aticaqq
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!