Bu seferlik yok ozi devammultı olmasın fdıye mınumum 50 oluyor mesaj sartı kardesım ılla yazmalarına gerek yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu seferlik yok ozi devammultı olmasın fdıye mınumum 50 oluyor mesaj sartı kardesım ılla yazmalarına gerek yok
Mesaj sayisi minimum kac acaba oyle bir kural goremedimelhadji
Khonttt
sahgec09
Apranax
Roncatto
ReGeTaS
Jamiry0
Efehan mesaj sayısı az yetısırse alınır
Terv3
Hangover361
t3rsoo
mutu55
sensiz46 mesaj sayısı az yetısırse alınır
winnerkk mesaj sayısı az yetısırse alınır
mutu55
ARTHUR
Manevra34 mesaj sayısı az yetısırse alınır
Azazel28
Thanatos
Duman99 mesaj sayısı az yetısırse alınır
sımdılık takıp yapanlar bunlar gıbı gozukuyor ıtırazı olan solesın beyler ama lısteyı cıkardım takıbı kıme verıyorlar bılemem
Tamam bni çıkar dostum listeden bol şans herkesemultı olmasın fdıye mınumum 50 oluyor mesaj sartı kardesım ılla yazmalarına gerek yok
? ayn isim kacirirsan yandin en buyuk suclu olursun
uyuya kalmışım *** roll başlamış19:30 da başlicaz 20:00 da katılım biticek @Vortex @muhsinovi listeyi ikinizden biri alırsa sevınırım rooster musaıt degılmıs
Devam etTamam bni çıkar dostum listeden bol şans herkese
Gunaydin?uyuya kalmışım *** roll başlamış
yazmalarına gerek yok ılla mesaj sartı ama bu role ıstısnaı yokmus ole dıyorlarMesaj sayisi minimum kac acaba oyle bir kural goremedim
Kirma beni?yazmalarına gerek yok ılla mesaj sartı ama bu role ıstısnaı yokmus ole dıyorlar
Kardesim liste yapmasini bilmiyosun @Galata yi al twitter da paylasmis adam dun katilmis foruma haksizlik yapma basta oyle kural yoktuelhadji
Khonttt
sahgec09
Apranax
Roncatto
ReGeTaS
Jamiry0
Efehan mesaj sayısı az yetısırse alınır
Terv3
Hangover361
t3rsoo
mutu55
sensiz46 mesaj sayısı az yetısırse alınır
winnerkk mesaj sayısı az yetısırse alınır
mutu55
ARTHUR
Manevra34 mesaj sayısı az yetısırse alınır
Azazel28
Thanatos
Duman99 mesaj sayısı az yetısırse alınır
sımdılık takıp yapanlar bunlar gıbı gozukuyor ıtırazı olan solesın beyler ama lısteyı cıkardım takıbı kıme verıyorlar bılemem
@Ozimo Efehanı alalım her şartta.Msj şartını görmedim kim koydu
yokmus mesaj sartı gel saten senın mesaj roll bıtene kadar 100 olurTamam bni çıkar dostum listeden bol şans herkese
Sensiz olmaz@Rooster benide alsın la 20.10muş zaten daha yeni gibi bişey yol uzun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!