Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kuru yaprak sar içAbi ilacım bitti ilacımmmm
Bi yardım kampanyası başlatsanız bana nEFES olsanız @Vortexkuru yaprak sar iç
ben kendim nefes alamıyorum moruk sana nasıl nefes olayımBi yardım kampanyası başlatsanız bana nEFES olsanız @Vortex
dinamitbet 25 frebet verdi min 200 max 250 onu çevirip duruyorum 200 çekim olursa söz sana 27 payfix atacam sen bana söz verdiğin cukkanı atmamana ragmenAbi ilacım bitti ilacımmmm
niye erantgil bana sponsor olmuuştu koymuştukYa hicbir admin sponsor roll kazanmazsa valla ben 12 tane filan katildim hic tutan olmadi .nasil biseyse
Admin sponsorlugu diyorum ben hic roll yapmadim bana verirler.mi.ki.denesemniye erantgil bana sponsor olmuuştu koymuştuk
Abi siteden ben geçen 1 k çektim 3 dakkada ödedi geçen dediğimde bayağı oldukasa kaç şu andinamitbet 25 frebet verdi min 200 max 250 onu çevirip duruyorum 200 çekim olursa söz sana 27 payfix atacam sen bana söz verdiğin cukkanı atmamana ragmen
0 ahahahaAbi siteden ben geçen 1 k çektim 3 dakkada ödedi geçen dediğimde bayağı oldukasa kaç şu an
@Admin bey muhsine verdiniz şimdi bana verin kasa benden sonra @EL MATADOR , kim kazanırsa rollmaster o olsunAdmin sponsorlugu diyorum ben hic roll yapmadim bana verirler.mi.ki.denesem
Sevindirdin ha0 ahahaha
Mantikli?@Admin bey muhsine verdiniz şimdi bana verin kasa benden sonra @EL MATADOR , kim kazanırsa rollmaster o olsun
neyse vazgeçtim umudunu kırmayayım 200 çekersem arkadaşa borcumu ödicem 250 çekersem atarımAbi siteden ben geçen 1 k çektim 3 dakkada ödedi geçen dediğimde bayağı oldukasa kaç şu an
sapla vortex@Admin bey muhsine verdiniz şimdi bana verin kasa benden sonra @EL MATADOR , kim kazanırsa rollmaster o olsun
@Admin bey burdamısınızMantikli?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!