Adnan gotuge koyım cılıgıne koymmm eşşekci atnan köyde eşşek bırakmadın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adam 3 maça skor oynuyo Ulen sen 1 tanesi bi helal olsun 3 taneyi yan yana getirmeye çalışıyo bu beyinle Sığır ya sığır sölicek söz bulamıyorumeee essek deyince kızıyorlar sonra 19uyelik ne demek işin kötüsü şanslı bide adam Allah biliyor parayı kime verecegin8
Yok be telefon almam gerek telefon bozuldu 800 tl bütçe var bidahaki sefere telafisi iki misli olacakAtnan ne yaptın gene 50tane üyelik mi açtın sitede
Çekim geldimiYok be telefon almam gerek telefon bozuldu 800 tl bütçe var bidahaki sefere telafisi iki misli olacak
Vurduk geçtik freebetler le ekledi adam yine sağol sunGeçen gün Bi forumdan freebet Kazanmış Eklenmemiş adam diyo 19 tane üyeliği Varmış sitede Avel ***
Görmezden geldi bize torpil geçti abi battakdayım dedimGeçen gün Bi forumdan freebet Kazanmış Eklenmemiş adam diyo 19 tane üyeliği Varmış sitede Avel ***
Lan essek dagitimi niye yapmiyonGörmezden geldi bize torpil geçti abi battakdayım dedim
Adam niye böyle yaptın dedi param yok dedim yine kıyak geçti bize ışte takır takır verdi multi hesapla
Telefon bozuldu telefon almam gerek sen dağıtım yapmıyor diyor biz ne dedik@Rooster aga dağıtımı yapmıyor
Kez ulan hiyartoLan essek dagitimi niye yapmiyon
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!