Tepkime şartı olmazsa herkes 3 4 hesapla kaatılır nerde kalır hak hukukKurtulun şu tepkime tribinden ben çekiliş listesinde yokum normalde de sırf bu yüzden katılmıyorum buradaki etkinliklere zaten
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tepkime şartı olmazsa herkes 3 4 hesapla kaatılır nerde kalır hak hukukKurtulun şu tepkime tribinden ben çekiliş listesinde yokum normalde de sırf bu yüzden katılmıyorum buradaki etkinliklere zaten
Kesene bereket ❤--Çekim saatlerimiz 10.00 - 00.00 arasıdır . --- sn istediğin zman yap çekilişi kral çıkanlar dm atar 10 dan sonra salarım onlara
Yarın Ferrari ile gelir foruma ?@BMW götürüyor malları ???
hiç sorma :d
Ne alâka bro sistem var katılırsan admin görür banlarTepkime şartı olmazsa herkes 3 4 hesapla kaatılır nerde kalır hak hukuk
Admin hangi biri ile uğrascak be dostumNe alâka bro sistem var katılırsan admin görür banlar
yok la atlasbetten 200 çektim çekim paylaşta dahil kötü battım sayılırYarın Ferrari ile gelir foruma ?
kanka çekim paylaş yaptısan min 500 çektin 200 de çekimde 700 diyelim nasıl yedin o kadr parayı :dD:dyok la atlasbetten 200 çektim çekim paylaşta dahil kötü battım sayılır
yok be nerde 700. akşam üzeri 100 çektim. 50 sini maksibette kaybettim. 50 sini atlasta geri 200 yapıp çektim. 200 ün 30 tl çekim paylaşı gitti. 200 de gitti gibi birşey oldukanka çekim paylaş yaptısan min 500 çektin 200 de çekimde 700 diyelim nasıl yedin o kadr parayı :dD:d
Çok basit birşey aslında uğraşacak birşey yok ki neyse boş ver rolling katılmıyorum bu tarz durumlarda ama sadece o kısmı saçma yaniAdmin hangi biri ile uğrascak be dostum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!