Sana güveniyoruz ??Yeni uyandım bi kendime geleyim de 2 dakikada bize saplasinlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sana güveniyoruz ??Yeni uyandım bi kendime geleyim de 2 dakikada bize saplasinlar
Skovde women hentbol 14 oranı vardı ilk yarı 21-9 bitti. Ilk yarı kazanirina da 7 oran veriyordu aklımı mikeyim elime gelen fırsatı fena kaçırdıkyolladım D:
Yolladin bende güzelce 58 tl yaptım. 50 yi çektim. 8 i kaybettim. Çektiğim 50 yi yine 25 er yatırıp geri kaybettim. Benden kumarci falan olmaz Kaybedecek hicbirseyim olmamasına rağmen 14 orana bi 25 atamadim. Çok çok şubat başı doğum günü bonuslarindan da bi halt yapamazsam bırakırım ben bu illeti.yolladım D:
Wahhh wahhhYolladin bende güzelce 58 tl yaptım. 50 yi çektim. 8 i kaybettim. Çektiğim 50 yi yine 25 er yatırıp geri kaybettim. Benden kumarci falan olmaz Kaybedecek hicbirseyim olmamasına rağmen 14 orana bi 25 atamadim. Çok çok şubat başı doğum günü bonuslarindan da bi halt yapamazsam bırakırım ben bu illeti.
imkansız DD:Yolladin bende güzelce 58 tl yaptım. 50 yi çektim. 8 i kaybettim. Çektiğim 50 yi yine 25 er yatırıp geri kaybettim. Benden kumarci falan olmaz Kaybedecek hicbirseyim olmamasına rağmen 14 orana bi 25 atamadim. Çok çok şubat başı doğum günü bonuslarindan da bi halt yapamazsam bırakırım ben bu illeti.
yolculuk nere samu dayı vegasamı gidiyon uçaklanWahhh wahhh
Somali. Veya Habeşistanyolculuk nere samu dayı vegasamı gidiyon uçaklan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!