Anani sikeyim yemin ederim kaleci adam vurmadan once sag atladi sol bombos anani sikem adam zoru basardi diregi vurdu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
BüyüüüüüüüüüüKaçırdı
Galatasaray a gelecekdi bu yavsak iyiki gelmemis sikeci köpekAnani sikeyim yemin ederim kaleci adam vurmadan once sag atladi sol bombos anani sikem adam zoru basardi diregi vurdu ?
nereye vurdunu gordunmu adam vurmadan kaleci bos koseye atladi diregi vurmak daha zordur mkİnceliyormu nabiyir bu hakem
gol atmamak için yemin etmişler bugünAnani sikeyim yemin ederim kaleci adam vurmadan once sag atladi sol bombos anani sikem adam zoru basardi diregi vurdu ?
** normalde ters olmasi lazim hissettim galiba abiBüyüüüüüüüüüü
Kanka mal olmasa atardi ya maci satmislar ki oyle penalti atamiyorsan kazanmak veya puan almak istemiyordur *** cocu diregi nasil vurdu kalecide yokti kaledegol atmamak için yemin etmişler bugün
ilkyarı belli etti maç bişey olduguKanka mal olmasa atardi ya maci satmislar ki oyle penalti atamiyorsan kazanmak veya puan almak istemiyordur *** cocu diregi nasil vurdu kalecide yokti kalede
bonusla maca 2.5 ust giriyordum su maldivin dedi kitlendi girmedim sansa ?@eydolu4731 abi aklina bu maci soktuysam kusura bakma valka
Saka yapiyon18 dakikauzatma @DodoYAZYETER @Messi06
Ben girdim valla 3 orandan macin geri kalanini da yavsak atamadibonusla maca 2.5 ust giriyordum su maldivin dedi kitlendi girmedim sansa ?
28 olduSaka yapiyon
penaltiyi vermedi gene28 oldu
****** et yapacak birşey yok@eydolu4731 abi aklina bu maci soktuysam kusura bakma valka
Verse gene atamaz kahpenin evladi sabah sabah varyapenaltiyi vermedi gene
Anasini sık abi ulkeden sinir disi etsinler ibneleri@Messi06 bu tigrese öyle bi büyü yapıcam ki meksika 3.lige kadar yolu var
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!