Onuda takip etmedimmiKanka bu aimar in listesi la ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Onuda takip etmedimmiKanka bu aimar in listesi la ?
ben hala florian thauvindeyim şaka gibimeksikadaki ana takımlardaki hepsi bixzim ligde ucak yapar club america tigres monte tolucadakiler
james kılıçdaroğlu :dD:Jamesin macla ilgili yorumu var mı çok merak ettim bakıcam
Onun son katilim 04.05 deydi kanka sonradan geleni almadim ki ?Onuda takip etmedimmi
@James ??james kılıçdaroğlu :dD:
Sana yazıklar olsun hiç bişey demiyorumOnun son katilim 04.05 deydi kanka sonradan geleni almadim ki ?
harbi o neden tigrese gitti bende anlamdımben hala florian thauvindeyim şaka gibi
Yorum atmasi yeter herkezin ismini goriyim yeter ? ben isime bakiom yazdina degil ama takipde sartJamesin macla ilgili yorumu var mı çok merak ettim bakıcam
meksikadaki ana takımlardaki hepsi bixzim ligde ucak yapar club america tigres monte tolucadakiler
2018 dünya kupası fransa takımındaydı dünya kupası alan kadrodaydı süre almadı ama daha yaşı 25di 27 de 30 40 lar konuşuluren meksikaya gitti yine o civara gitti ama neden meksikaharbi o neden tigrese gitti bende anlamdım
Bak kalbimi kiriyorsun hakkimi veriyim sanaSana yazıklar olsun hiç bişey demiyorum
Yiyemiceğin şeyin altına girme bence ?Bak kalbimi kiriyorsun hakkimi veriyim sana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!