Cocuksun daha?Gençsin ya bırak önemli olan insanın kendini hissettiği yaştır dayı ben 23 üm kendimi yaşlı hissediyorum bazen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cocuksun daha?Gençsin ya bırak önemli olan insanın kendini hissettiği yaştır dayı ben 23 üm kendimi yaşlı hissediyorum bazen
Cocuk demesek iyi olur genç daha uygun. Hayatım bir çocuğa uygun bir hayat değilCocuksun daha?
Peki?Cocuk demesek iyi olur genç daha uygun. Hayatım bir çocuğa uygun bir hayat değil
Ben simit alayım geleyim dayı her sabah favori kahvaltı 1 büyük simit 8 li peynir kola 17.5 tutuyor bunlar bi tane de ice tea alırım 25 @Aimar dan bu sabahki kahvaltı
Afiyet olsunBen simit alayım geleyim dayı her sabah favori kahvaltı 1 büyük simit 8 li peynir kola 17.5 tutuyor bunlar bi tane de ice tea alırım 25 @Aimar dan bu sabahki kahvaltı
eyvallah dayı Ataşehir tarafına yolun düşerse bir gün gel beraber olsunAfiyet olsun
Zoreyvallah dayı Ataşehir tarafına yolun düşerse gel beraber olsun
istanbulun en güzel tarafı anadolu yakası dır
afiyet olsun kardeşimBen simit alayım geleyim dayı her sabah favori kahvaltı 1 büyük simit 8 li peynir kola 17.5 tutuyor bunlar bi tane de ice tea alırım 25 @Aimar dan bu sabahki kahvaltı
SEN UYUMUYOR MUSUN :dafiyet olsun kardeşim
1 saat önce kalktım az işlerim vardı bakim dedim dün baya kişi vardı unuttugum kkarışıkllılık varmı diye bi ugrarayım dedimSEN UYUMUYOR MUSUN :d
1 saat önce kalktım az işlerim vardı bakim dedim dün baya kişi vardı unuttugum kkarışıkllılık varmı diye bi ugrarayım dedim
ben tövbe ettimde altılıya benim işim deil bqbam cok oynar 20 30 40 lık yapabiliriz altılı biliyon altılıda küçük oynayıp büyük vurmak önemliUyku düzenim cok bozuk ya su kumar oynadım oynayalı bügün tjk iyi para verir kanka haberin olsun
YAPIYIM SANA 1 ALTILI KANKAben tövbe ettimde altılıya benim işim deil bqbam cok oynar 20 30 40 lık yapabiliriz altılı biliyon altılıda küçük oynayıp büyük vurmak önemli
ganyan bayini bulmak alzımda internette ıoynarız at s en özledenTEKİM VARDI ZATEN 3 DE BASLIYOR @Aimar DOSTUM 2.55 DE KUPONU ATARIM O SAATE KADAR
tamam atıyorum 3 de baslıyor aimarganyan bayini bulmak alzımda internette ıoynarız at s en özleden
tmm bekliyorum nekdarlık olcaktamam atıyorum 3 de baslıyor aimar
ikisinide atarsın sen erken olanı atki halaldeyim hemen gerisii atarsın40 a bulunmaz bursa kanka aksam a kocaeli yapalım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!