saplaaaa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardes bende izledim o maci bi taraf sapanla tas atiyordu diger taraf tahta ok atiyorduClub tijuana 2.5 üst aldim 0-0 bitti maç acayip hizliydi?
GİGNACgignac a salladınya D.
Cahillik kafadan atmaktır senin yaptığın gibi girbo senle ne derdim olabilir geldin gotunden elementler uydurdun birde savunuyorsun bay çok bilmişgüzel kardeşim benimle derdin ne anlayabilmiş degilim dedigim gibi cahille diyaloga girmiyorum hayırlı gecelerin olsun
Fenerbahce 11 ni say desem.bana alex de souza volkan diyip baslicaksin isine bak ???Cahillik kafadan atmaktır senin yaptığın gibi girbo senle ne derdim olabilir geldin gotunden elementler uydurdun birde savunuyorsun bay çok bilmiş
Bn nerdeyim la mezarsiz?Liste 04.05 kadar begenenlerden takip etmeyenler cikarilcaktir 5dk sonra
Veyselimyo
Dembele3538
Boyka01
Scofield
Saulalvarez
Tombelekci
Muric81
Fkartal1992
55 metreden frikikbaşladık
Xddlsjdlsksksks tehlikeli yer55 metreden frikik
@Rooster hocam bu arkadaşı banlayabilirsek teşekkürlerCahillik kafadan atmaktır senin yaptığın gibi girbo senle ne derdim olabilir geldin gotunden elementler uydurdun birde savunuyorsun bay çok bilmiş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!