Demin 27 atcam diyodun abi bak valla kumar Oynamıcam dolapta bira yok foto atayım mı sefalet içinde dolapcukka sözü verip sözünde durmadıgın zaman ama yinede severim seni cukka falan atmasamda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Demin 27 atcam diyodun abi bak valla kumar Oynamıcam dolapta bira yok foto atayım mı sefalet içinde dolapcukka sözü verip sözünde durmadıgın zaman ama yinede severim seni cukka falan atmasamda
millet aç sen biraya para ver de MKEDemin 27 atcam diyodun abi bak valla kumar Oynamıcam dolapta bira yok foto atayım mı sefalet içinde dolap
Zalımlaaaarmillet aç sen biraya para ver de MKE
Iyi kupon la@FAUDA (KAOS) al sana 4 maç İzlanda ligi maçları banko
Bu oranlar yüzde 90 95 geliyorIyi kupon la
2 tane aralarindan seçip değerlendirilir daha sağlıklıBu oranlar yüzde 90 95 geliyor
akşam dimi bunlar alçam ordan iki maç Ali baba@FAUDA (KAOS) al sana 4 maç İzlanda ligi maçları banko
İzlanda ligi maçları daha sağlam2 tane aralarindan seçip değerlendirilir daha sağlıklı
Alacaksan İzlanda ligi maçlarını alakşam dimi bunlar alçam ordan iki maç Ali baba
Ben sana bişey diyim mi 4 üye gelebilirİzlanda ligi maçları daha sağlam
Param olsa ben 4 unu oynarım 20 atardımBen sana bişey diyim mi 4 üye gelebilir
Gel len buraBen sana bişey diyim mi 4 üye gelebilir
Dayı valla 0 Im hahahahaGel len bura
Para vericeksen gelirim amaGel len bura
KaybolDayı valla 0 Im hahahaha
Peki dayım benimmKaybol
200 borcum vardı. 250 çekersem demiştim borcumu verecem 250 ye yürümeye korktum. bi 50 tl em var 1 saat sonra roll acacam ona katılDemin 27 atcam diyodun abi bak valla kumar Oynamıcam dolapta bira yok foto atayım mı sefalet içinde dolap
Ulaaa çektin di mi ulan meto200 borcum vardı. 250 çekersem demiştim borcumu verecem 250 ye yürümeye korktum. bi 50 tl em var 1 saat sonra roll acacam ona katıl
ROLL VAR KATILIRSIN İŞİM BİTERSE BAŞLAYACAGIMUlaaa çektin di mi ulan meto
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!