Kaçtın diyen oldumu?Dayı kıme taktım kactım bitane ısım ver bıtane ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kaçtın diyen oldumu?Dayı kıme taktım kactım bitane ısım ver bıtane ?
ADAMLAR HAKLI SEN DEĞİLSİN DOSTUM GÜN SAAT ÖNEMLİ DÜN ADAM sana dedi ben okudum akşam kızla bulaşacağım param yok diyeÖdenmıcegonden degıl aksılık oldu arkadaslarda haklı halıyle bi şekil yapacam artık
Ödenmıcegonden degıl aksılık oldu arkadaslarda haklı halıyle bi şekil yapacam artık
Tamam tunga ben yanlıs yapmadım bılerek yapmadım param olsugu halde atmamamzlık yapmadım bekledım guvendım olmadı yarına kaldı katılmam ben bu borcları oderım bu dedıklerınıde unutmam nasıl ıstersen kardesım ??Yanlış kişiye yanlis yaptın @EL MATADOR
O gün kiz arkadaşımla gorusecem dedin. Kupon tutsa atacaktım. Demek ki biz iyi niyetli olmayacaz. Burdan ilan ediyorum. Etkinliklerime katılma.
BenYok sadece 1 kişi var forumda tokatçi??
Yalıyım mu len?Kaos Mu var beyler en sevdiğim
Yaşıyon mu dicektim?Yalıyım mu len?
Yaramaz adamsın ???
İş güç Ya fazla takılamıyomYaşıyon mu dicektim?
Unutma . Kaç kişi yazdı vermedim. Tefo gibi kar amacim da yok..iyi niyeti suistimal bu. Tefoya sor kaç kere borç alıp ne şartlarda attım. Başka yerden buldum. Altın bozdum verdim..söz ayrı bişeTamam tunga ben yanlıs yapmadım bılerek yapmadım param olsugu halde atmamamzlık yapmadım bekledım guvendım olmadı yarına kaldı katılmam ben bu borcları oderım bu dedıklerınıde unutmam nasıl ıstersen kardesım ??
Yalama dayı ayıpYalıyım mu len?
ADAMLAR HAKLI SEN DEĞİLSİN DOSTUM GÜN SAAT ÖNEMLİ DÜN ADAM sana dedi ben okudum akşam kızla bulaşacağım param yok diye
İSTERSE %100000000000 OLSUN GENE DE BORÇ ALMA para alışverişi hep sıkıntıdır
Yaşıyon mu dicektim lo düzelttim bu ayfonun mke??Yalama dayı ayıp
Altınım olsa bozdurrum kanka zaten işi düzgün bi kuzenım var onuda aradım sımdı acmadı mesgulUnutma . Kaç kişi yazdı vermedim. Tefo gibi kar amacim da yok..iyi niyeti suistimal bu. Tefoya sor kaç kere borç alıp ne şartlarda attım. Başka yerden buldum. Altın bozdum verdim..söz ayrı bişe
He vallaYaramaz adamsın ???
para alışverişi yapmayınRezil oldum ya param yok diyemedim işim çıktı dedim bugünde sigarasız kaldım üstüne borca girdim arkadaştan 80 aldım akşama gelecek diye o da gitti kumarda çocuk da lazım diyor hani akşam gelecekti diyor lanet olsun ya.
Pava alışvevişipara alışverişi yapmayın
En temizi sensin sanırımBiz akrabadanda Borç alamıyozki çoğu Torbacı yarısıda mapusta
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!