Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Anlık Borçlu Olanlar

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Yanlış kişiye yanlis yaptın @EL MATADOR
O gün kiz arkadaşımla gorusecem dedin. Kupon tutsa atacaktım. Demek ki biz iyi niyetli olmayacaz. Burdan ilan ediyorum. Etkinliklerime katılma.
Tamam tunga ben yanlıs yapmadım bılerek yapmadım param olsugu halde atmamamzlık yapmadım bekledım guvendım olmadı yarına kaldı katılmam ben bu borcları oderım bu dedıklerınıde unutmam nasıl ıstersen kardesım ??

tungabey

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Tamam tunga ben yanlıs yapmadım bılerek yapmadım param olsugu halde atmamamzlık yapmadım bekledım guvendım olmadı yarına kaldı katılmam ben bu borcları oderım bu dedıklerınıde unutmam nasıl ıstersen kardesım ??
Unutma . Kaç kişi yazdı vermedim. Tefo gibi kar amacim da yok..iyi niyeti suistimal bu. Tefoya sor kaç kere borç alıp ne şartlarda attım. Başka yerden buldum. Altın bozdum verdim..söz ayrı bişe

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
ADAMLAR HAKLI SEN DEĞİLSİN DOSTUM GÜN SAAT ÖNEMLİ DÜN ADAM sana dedi ben okudum akşam kızla bulaşacağım param yok diye

İSTERSE %100000000000 OLSUN GENE DE BORÇ ALMA para alışverişi hep sıkıntıdır

Rezil oldum ya param yok diyemedim işim çıktı dedim bugünde sigarasız kaldım üstüne borca girdim arkadaştan 80 aldım akşama gelecek diye o da gitti kumarda çocuk da lazım diyor hani akşam gelecekti diyor lanet olsun ya.

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Unutma . Kaç kişi yazdı vermedim. Tefo gibi kar amacim da yok..iyi niyeti suistimal bu. Tefoya sor kaç kere borç alıp ne şartlarda attım. Başka yerden buldum. Altın bozdum verdim..söz ayrı bişe
Altınım olsa bozdurrum kanka zaten işi düzgün bi kuzenım var onuda aradım sımdı acmadı mesgul

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap