yok çekim paylaş freebeti futboldan anlamam attım gibi ilk gördügüm maçaYattık o zman ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yok çekim paylaş freebeti futboldan anlamam attım gibi ilk gördügüm maçaYattık o zman ?
Senin yüzünden yatcaz niye aynı maça oynadın ????Kombinde var
Ekli dosyayı görüntüle 9486
ilk ben oynamışımSenin yüzünden yatcaz niye aynı maça oynadın ????
Lan sen varya ?Kombinde var
Ekli dosyayı görüntüle 9486
@Apsuvachacha senin yüzünden adamın kuponda yatcak ????ilk ben oynamışım
çekim paylaş bonusu zorla futbol oynattırıyo *** futbol oynarmıyım yoksaLan sen varya ?
Ne oynarsın meselaçekim paylaş bonusu zorla futbol oynattırıyo *** futbol oynarmıyım yoksa
@muhsinovi bu arkadaştan haberiniz var mı.?çekim paylaş bonusu zorla futbol oynattırıyo *** futbol oynarmıyım yoksa
nerde sikilceksem orda oynarım kaybetmek hobimNe oynarsın mesela
yok sağlam vurdu yiyo gelir@muhsinovi bu arkadaştan haberiniz var mı.?
Tebrikker aynı ben maksat açıkta kupon olsun yeter ne olduğu mühim deelnerde sikilceksem orda oynarım kaybetmek hobim
Para bitnce gelir ?@muhsinovi bu arkadaştan haberiniz var mı.?
Ya niye öyle düşünüyorsunuz belki zor durumda kötü yola düşmüş olabilir ?Para bitnce gelir ?
Oyle olsa ben bilirim ?Ya niye öyle düşünüyorsunuz belki zor durumda kötü yola düşmüş olabilir ?
Gelmez burdan gol yat sen sana çıkarsa uyanınca atarız kazanirsak@Apsuvachacha hacı 10 dakikaya gol geliyor dedin diye bekliyoz hala gelmedi uyucaz ne zaman gelir
Yok bekliyim arkamdan katakulli dönmesin ben gidersem gol hiç gekmez de BMW çekim paylaş konusundan men yedi forumlarda bı ilk @BMW ne diyon hacı bu işe ???Gelmez burdan gol yat sen sana çıkarsa uyanınca atarız kazanirsak
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!