Kardeşim twitter telegram grupları var bu forumculukta binlerce adam var normalulan bu forumda bukadar kısı varmı ben nıye hıc gormedım 500 kısı katılmıs bır bok cıkmamıs bu nedır ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardeşim twitter telegram grupları var bu forumculukta binlerce adam var normalulan bu forumda bukadar kısı varmı ben nıye hıc gormedım 500 kısı katılmıs bır bok cıkmamıs bu nedır ya
Ban yemedi admin değil adminlik bırakınca girmiyodur
ulan demekkı meslek halıne gelmıs bu gelır kapısı olmus mılletın bız yaslanmısısızKardeşim twitter telegram grupları var bu forumculukta binlerce adam var normal
Mantık var 1 yerden bonus almaya çalışmak mı yoksa 3 yere girip 1 bonus garanti almak mıulan demekkı meslek halıne gelmıs bu gelır kapısı olmus mılletın bız yaslanmısısız
aynen dogru fıyon bu kazanaların cogu sımdı baska yerde de cıkacak ve baskasının alabılecegı bonuslar bosa gıdecek benım gıbıMantık var 1 yerden bonus almaya çalışmak mı yoksa 3 yere girip 1 bonus garanti almak mı
Ama bilemiyorsun işte çıkmasa o çöp olacak 3 forum dan 1 i çıkmış bana misal hem son işlemsiz bu belki siteler bonuslar aynı anda eklemezse 2 bonusu da eklenir çıkmlaraaynen dogru fıyon bu kazanaların cogu sımdı baska yerde de cıkacak ve baskasının alabılecegı bonuslar bosa gıdecek benım gıbı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!