Türk çocukları her hafta bu kültürsüz bilinçsiz göçmenler yüzünden canını veriyor.Geçen hafta bir kıza tecavüz edip öldürdüler bu haftada bir genç bıçaklanıp hayatını kaybetti. Bu sırada bizim polisimiz bugün Ankara da kendi vatandaşına plastik mermi sıkıyor. Anladık onlarda emir alıyor anladık amirleri var ama nereye kadar böyle gidecek? 2014de 100 bin suriyeli alacağız dediler şuan 4 milyon suriyeli var kayıt dışı olanlardan bahsetmiyorum bile, şimdide sınırlarımızdan elini kolunu sallayan giriyor. Zamanında mermiyi sınırda bekleyen surilere sıksalardı bunlar yaşanmayacaktı.
Ben bugün adanadan ankaraya giderken bile 2 kere gbt sorgulamasından geçiyorum düşünün bu adamlar nasıl giriyor koskoca ülkeye sinir gümrük yokmu?
1992 yılında alınan göçmenler yüzünden ülkenin demografik yapısı zaten değişti bundan bi 20 sene sonrasını hayal edebilen önünü görebilen varmı? Biri bana akıl versin artık hergun haber dinliyorum izliyorum içim karardı.
Ben bugün adanadan ankaraya giderken bile 2 kere gbt sorgulamasından geçiyorum düşünün bu adamlar nasıl giriyor koskoca ülkeye sinir gümrük yokmu?
1992 yılında alınan göçmenler yüzünden ülkenin demografik yapısı zaten değişti bundan bi 20 sene sonrasını hayal edebilen önünü görebilen varmı? Biri bana akıl versin artık hergun haber dinliyorum izliyorum içim karardı.
Son düzenleme: