no sikinti kanka sende kalsada sikinti olmazçekilişçi geldi @DodoYAZYETER uyudun sandım kanka senin hakkın bendeydi emme
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
no sikinti kanka sende kalsada sikinti olmazçekilişçi geldi @DodoYAZYETER uyudun sandım kanka senin hakkın bendeydi emme
çekilişçi geldi @DodoYAZYETER uyudun sandım kanka senin hakkın bendeydi emme
bolşanstoronto 125 üst olursa listeden 4 kişi 30
haaa dodo bordaymış çek dodo çekno sikinti kanka sende kalsada sikinti olmaz
beni goren mutlu oldi noldu la bana ikramiyemi ciktidodo burda
bak sana bi ss atayim bana bunu diyen biriyle muhabbetimi kestim ozelden yazmistidodo benı çek ş ligindeki gibi hile yap
kanka listeden 4 kişi 30 çekermisin zarardada olsak dağıtalım bu kupon rahatlattı olmayacak isler oldu goldun 8.5 dan aldık son hücum 3 attı toronto 125 üst dedik uzadıno sikinti kanka sende kalsada sikinti olmaz
sen çekılışı yapıcan suan vekaletlık avukat gıbısınbeni goren mutlu oldi noldu la bana ikramiyemi cikti
ıyı de ben şaka dedıgımı bılıyorsunbak sana bi ss atayim bana bunu diyen biriyle muhabbetimi kestim ozelden yazmisti
burdakilere verin gitsin yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu@ARTİZZ DAYI kanka napalim simdi ?
tm listeyi bulup atip cekiyim 1dkkanka listeden 4 kişi 30 çekermisin zarardada olsak dağıtalım bu kupon rahatlattı olmayacak isler oldu goldun 8.5 dan aldık son hücum 3 attı toronto 125 üst dedik uzadı
o rolll öncede kaldı@ARTİZZ DAYI kanka napalim simdi ?
çek o ugrulu ellerinle hadi kralll inşallah çıkarımmbeni goren mutlu oldi noldu la bana ikramiyemi cikti
Hani ben aşk olsun@@dembele3538
@@tolga27
@@BMW
@@Boyka01
@@James
@@Megastarkan
@@44gogo reis44
@@maldives
@@Saulalvarez
listeyi buldum çekelimmi dodo rüyasında maçları görüyordur şimdi
kanka 4 kişi 30 çek listeden burda olanlara sen dağıtırsın olmayanlara ben atarım yarın@ARTİZZ DAYI kanka napalim simdi ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!