Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı ARTİZZ DAYI ROLLİNG DENEME #BetAverse

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Vurgun yap mesaj atma bana olmadı
KANKA BAK CİDDEN KONUYU AÇARKEN YAZDIM BORÇLARIM VAR 5-6 K KADAR TELEFON ALACAM SONRA KALANINI DAĞITIRIM DEDİM TELEFON ÇOK TUTTU BORÇ ÖDEMEYE KALKINCA BİTMİYORMUS BİTTİ AMA PARADA BİTTİ AKŞAMINA ALLAH BELAMI VERSİN CEBİMDE 100 LORA VARDİ BENİM HERKES TAVIR ALIYOR AMA İNANİN BİR LİRA KİMSEYE VEREMEDİM ÇÜNKÜ PARA ANCAK GİDERLERİME YETTİ KENDİMİ HAFİFLETTİM MECBUREN KONUYU ACARKENDE DEDİM BUNU PARA KALMAZSA KUSURA BAKMAYIN BORÇLARIM VAR ÜSTÜNE TELEFON ALACAM DİYE KİMSE BUNUN İÇİN TAVIR ALMASIN KANKA 2.400 VURDUM 800 VERDİM 11.5 K VURDUM İNAN GİDERLER OLMASA EN AZ 3 K VERİRDİM BİLEN BİLİR BENİ

Sergendinho

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
KANKA BAK CİDDEN KONUYU AÇARKEN YAZDIM BORÇLARIM VAR 5-6 K KADAR TELEFON ALACAM SONRA KALANINI DAĞITIRIM DEDİM TELEFON ÇOK TUTTU BORÇ ÖDEMEYE KALKINCA BİTMİYORMUS BİTTİ AMA PARADA BİTTİ AKŞAMINA ALLAH BELAMI VERSİN CEBİMDE 100 LORA VARDİ BENİM HERKES TAVIR ALIYOR AMA İNANİN BİR LİRA KİMSEYE VEREMEDİM ÇÜNKÜ PARA ANCAK GİDERLERİME YETTİ KENDİMİ HAFİFLETTİM MECBUREN KONUYU ACARKENDE DEDİM BUNU PARA KALMAZSA KUSURA BAKMAYIN BORÇLARIM VAR ÜSTÜNE TELEFON ALACAM DİYE KİMSE BUNUN İÇİN TAVIR ALMASIN KANKA 2.400 VURDUM 800 VERDİM 11.5 K VURDUM İNAN GİDERLER OLMASA EN AZ 3 K VERİRDİM BİLEN BİLİR BENİ
MAKARA YAPIYORUM LA KANKA İNŞALLAH 10 KATINI DAHA ALIRSIN

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap