R
Rooster
Ziyaretçi
Nerdesin ki sen gelelim orayakiralar uygun burda kanka en kral sitede 1300 e oturursun?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nerdesin ki sen gelelim orayakiralar uygun burda kanka en kral sitede 1300 e oturursun?
ne 24 u gecende 37 saat sonra ekledi?Ilk başlarda maç bitmeden ekliyordu şimdi 24 saat dyi
Ora nere kral kiralik varmi cevredekiralar uygun burda kanka en kral sitede 1300 e oturursun?
samsunNerdesin ki sen gelelim oraya
samsunOra nere kral kiralik varmi cevrede
Allahın bile unuttuğu memleket sen bide kira mi veriyon oturmak icin?samsun
TöbeeeeAllahın bile unuttuğu memleket sen bide kira mi veriyon oturmak icin?
yooo benim memleketim cennet gibi ben gayet memnunumAllahın bile unuttuğu memleket sen bide kira mi veriyon oturmak icin?
Adam haklıAsgari ücret 3.900 olacak gerçi 5 k olsa ne olur mk hergün herşeye zam yani kimse maaşıma zam aldım die sevinmesin tam tersi düşüyor farkında degil?
Knk samsun h tipi varken silivriye getirmezler seni burdan bastakilerin hanımlarina selam olsunoyle doluyum oyle soverimki ama silivri soguktur iste?
onlara diyecek birsey yokoyle doluyum oyle soverimki ama silivri soguktur iste?
halk hipnozonlara diyecek birsey yok
halk suçlu secmesinler kardeşim
ne hipnozu siken yaraniyor lafı geçerli bu durumda ???halk hipnoz
Ağzına telefon sokarım bak seninHepinizin Elinde Son Model Telefonlar Yazdığınız şeylere bak Gidin almanyaya bakın asgari ücret 1000 tl bizi kıskanıyolar eskiden yağ kuyruğu vardı sizler bilmessiniz yeni nesil şimdi yollar yağ gibi gidiyosun
eskiden yag kuyrugu vardi simdi kuyruga girmeye yag yok mk??Hepinizin Elinde Son Model Telefonlar Yazdığınız şeylere bak Gidin almanyaya bakın asgari ücret 1000 tl bizi kıskanıyolar eskiden yağ kuyruğu vardı sizler bilmessiniz yeni nesil şimdi yollar yağ gibi gidiyosun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!