Çekimi gondermiyor 250 TL yardımcı olabilicek birisine 50 TL vericem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vay mk ben o siteninÇekimi gondermiyor 250 TL yardımcı olabilicek birisine 50 TL vericem
Ben bunların yolunu ***** knk ya lisansa şikayet ettim ama bakalımVay mk ben o sitenin
Geçmiş olsun. Ödemez zorÇekimi gondermiyor 250 TL yardımcı olabilicek birisine 50 TL vericem
Bı umut işte kahpeler yaGeçmiş olsun. Ödemez zor
Piyasaya yeni dolandırıcılar girdi işte. Asporbet ntvbet. Mke yakında beinsportbet açarlar.Bı umut işte kahpeler ya
Ya benim anlamadığım konu böyle bı şey var mk neden gözüme çarpmadı konu açan olmadıPiyasaya yeni dolandırıcılar girdi işte. Asporbet ntvbet. Mke yakında beinsportbet açarlar.
Senden başka oynayan olmamış aga o zaman oynasalar şimdi senin gibi konu açan çok olurdu.Ya benim anlamadığım konu böyle bı şey var mk neden gözüme çarpmadı konu açan olmadı
Knk yan tarafdaki forumda şimdi gördüm 280 vermemişler 150 gondermemisler muhabbete bak MKSenden başka oynayan olmamış aga o zaman oynasalar şimdi senin gibi konu açan çok olurdu.
Hahahahhaa simdi belli oldu mevzu. Kesin bu site o foruma sponsordu baktılar kimseye ödeme yapmadılar kesin yalandan konu açıp sponsor sonlandırılmıştır diye.Knk yan tarafdaki forumda şimdi gördüm 280 vermemişler 150 gondermemisler muhabbete bak MK
Öyle oldu zatenHahahahhaa simdi belli oldu mevzu. Kesin bu site o foruma sponsordu baktılar kimseye ödeme yapmadılar kesin yalandan konu açıp sponsor sonlandırılmıştır diye.
Şaşırtmıyolar yine KahpelerÖyle oldu zaten
YavsaklarŞaşırtmıyolar yine Kahpeler
Onlar hep öyle. Adı şanı daha duyulmamış siteler önce sponsor oluyor sonra paraları ödemiyor. Max 1 hafta sonra şikayetler gelince yalandan sonlandırdık diyolar. Curio ve mete hana yeter ki para ver. Ailesini satar kahpe evlatlarıYavsaklar
Kanka gecmis olsun adam parasini istedi banladilar yantarafta serhat piciYa benim anlamadığım konu böyle bı şey var mk neden gözüme çarpmadı konu açan olmadı
Yolunu ***** onlarınKanka gecmis olsun adam parasini istedi banladilar yantarafta serhat pici
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!