lem okuz 2 dakikad bir sut cekemezler matematige aykiriDoğru ama sociedad maçı 3 şut olmuş ahahhaua isabetli değil bu toplam şut dayı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
lem okuz 2 dakikad bir sut cekemezler matematige aykiriDoğru ama sociedad maçı 3 şut olmuş ahahhaua isabetli değil bu toplam şut dayı
Kadir dayi 200 lira borcum var be bi yardimci olma sansin var mi cok buyuk kazanclarin varsa tabi abi.. durumum duzelince geri oderimanasini miktim 3 sitenin denge atlas betasus
Olmaz oyle birsey19 sut demek 2 dakikad 1 sut demek
borc defteri cok kabarik tahsilat bitmeden vermemKadir dayi 200 lira borcum var9 be bi yardimci olma sansin var mi cok buyuk kazanclarin varsa tabi abi.. durumum duzelince geri oderim
Mumkunse dedim zaten dayi sagolasin...borc defteri cok kabarik tahsilat bitmeden vermem
Yav oyle alla allaa yalami soylicek site ona göre barem açmışlar bile19 sut demek 2 dakikad 1 sut demek
Çok acele değilse bugün yarın kendımı toparlıcam keke ben atarım sana 200 o zaman işte ??Mumkunse dedim zaten dayi sagolasin...
Valla keke efsane olur buyuk dertten kurtarirsin beni ya sigara icmeyen adamim gecen rollden kazandigim parayla 1 paket aldim o gece bitti ya.. 200 lira icin dostluk bitirilir mi be kardesim ayiptir? Ki verirken istedigin zaman odersin sorun yok diyen adam..Çok acele değilse bugün yarın kendımı toparlıcam keke ben atarım sana 200 o zaman işte ??
Senaryo hep aynibitti para geldin?
Olm bu nasıl bir orantı maçın birinde ilk yarı 19 şut çıkıyor diğerinde 3 *** hahahshahahaSenaryo hep ayni
kismetSenaryo hep ayni
Cukka gelebilir samu eski şekil ?Cukka cukka cukka cukka
hani nerdeCukka gelebilir samu eski şekil ?
Kanka geçenlerde sen exstrabet için bonus bakiyordun varmı üyelik yapabilecekCukka gelebilir samu eski şekil ?
Bana yok mu@EL MATADOR yaz bana özelden ekleteyim bonus
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!